Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

ΕΠΣΑ: Αλλαγές στο ΔΣ

Published

on

Με απόφαση του Δ.Σ έγιναν οι παρακάτω αλλαγές στις εξής θέσεις του Δ.Σ.: Β΄ Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο κ. Κ. Μέλλος στην θέση του κ. Γ. Ζακόπουλου. Ειδικός Γραμματέας ανέλαβε ο κ. Σ. Ευστρατίου στην θέση του κ. Γ. Λιβιτσιάνου. Σε επιτροπές της ΕΠΣΑ έγιναν οι εξής αλλαγές:

Πρόεδρος της επιτροπής για θέματα ασφάλειας και πρόληψης βίας (γηπέδων) ανέλαβε ο κ. Γ. Λιβιτσιάνος στην θέση του κ. Ε. Χρσιτόπουλου. Τακτικό μέλος της επιτροπής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γ. Μητροφάνης και αναπληρωματικό ο κ. Δ.Κοσικίδης. Πρόεδρος της μικτής Παμπαίδων ανέλαβε ο κ Ι. Ρούσσος και αντιπρόεδρος η κ. Έλσα Ντάνη. Πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής ανέλαβε ο κ. Γ. Γκύζης στην θέση του κ. Ξ. Ρούσση. Αντιπρόεδρος στην επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου ανέλαβε ο κ Δ. Στυλιανού στη

θέση του κ. Σ. Ευστρατίου.

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Την Πέμπτη 06/09/2012 και ώρα 18:30, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της 1ης

και 2ης φάσης του Κυπέλλου της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013. Στις δύο αυτές αγωνιστικές θα συμμετέχουν τα σωματεία της Β΄& Γ΄ Κατηγορίας, όπως επίσης και τα ερασιτεχνικά τμήματα των ΠΑΕ που θα δηλώσουν συμμετοχή(η συμμετοχή είναι προαιρετική).

 

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Την Δευτέρα 10/09/2012 και ώρα 18:30 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 52), θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ & Γ΄ Κατηγορίας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2012-2013.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ενημερώνουμε όσα σωματεία μας ενδιαφέρονται για ορισμό διαιτητών σε φιλικούς τους αγώνες, ότι θα πρέπει να στέλνουν ΦΑΞ στην Ε.Π.Σ.Α. 2103840980, αναγράφοντας την ακριβή ημέρα, ώρα και γήπεδο, για να ορίζονται από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης.Επίσης ανακοινώνεται ότι απαγορεύεται οι διαιτητές, εάν δεν έχουν οριστεί από την αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, να διευθύνουν φιλικούς αγώνες ομάδων. Σε αντίθετη περίπτωση θα τιμωρούνται.

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply