Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΕΠΣΑ: Επικίνδυνη έξοδος για Αστέρα Καισαριανής, δυνατό ματς και στο κύπελλο

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα στην ΕΠΣΑ, με έναν αγώνα εξ’αναβολής στην Α΄κατηγορία και έναν αγώνα για την 3η φάση του κυπέλλου.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο γήπεδο Μεταμόρφωσης Λυκόβρυσης, όπου ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης θα υποδεχτεί τον Αστέρα Καισαριανής σε έμνα παιχνίδι που ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν το εξαιρετικό τους ξεκίνημα, αφού έχουν 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχτεί ακόμη γκολ (7-0 ο συντελεστής). Θέλουν τη νίκη για περάσουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που θα γίνει και με ισοπαλία.

Δεν θα έχουν εύκολο έργο πάντως, αφού ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα ματς. Εχει 4 βαθμούς με τέρματα 4-9, αλλά ειδικά μέσα στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυσκολοκατάβλητος αφού παραμένει αήττητος εκεί, έχοντας μαζέψει όλους τους βαθμούς του.

Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16:15 και θα το διευθύνει ο Δημητρακόπουλος, με βοηθούς τους Μαρκαντωνάτο και Παπαηλία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας κυπέλλου μεταξύ της Λαύρας Αργυρούπολης και της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι μια κατηγορία πιο πάνω, αλλά η έδρα και η δυναμική της Λαύρας μειώνουν κατά πολύ την απόσταση. Η Θύελλα αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, έχοντας 6 βαθμούς με 2 νίκες και 3 ήττες (8-8 τέρματα), ενώ η Λαύρα αγωνίζεται στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ έχοντας σε 2 αγώνες μια νίκη και μια ήττα (2-2 τέρματα).

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 και θα τον διευθύνει ο Αρβανίτης, με βοηθούς τους Γκίκα και Βαμβακά.