Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, το Φ.Α. ,την συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή, την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, αναφορικά με τον μη διεξαχθέντα αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ.»  που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 20/10/2019 στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ, όπως επίσης τις αυτοπρόσωπες απολογίες των σωματείων ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ & ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ. που παραβρέθησαν στην συνεδρίαση της Π.Ε. της  01/11/2019,  την υποβληθείσα καταγγελία του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΣΧ με αρ. πρωτ. 1834 της 22/10/2019 καθώς και τα υπομνήματα  που κατέθεσαν στην Π.Ε. τα δύο σωματεία «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ & ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ.:

α) Θεωρεί ότι δεν  υφίσταται υπαιτιότητα   των δύο διαγωνιζόμενων  σωματείων ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ & ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ. για την μη διεξαγωγή  αγώνα  Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ. που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 20/10/2019 στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ,

β) Θεωρεί πλημμελή και ασαφή την συμπλήρωση του Φύλλου Αγώνα  Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ, από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βάιλα, ο οποίος κακώς δεν διεξήγαγε τον  αγώνα αφού  βάση του Φ.Α. το σωματείο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΡΙΑ είχε 10 αθλητές  με δελτία και έγκυρες καταστάσεις Υγείας άρθρο( 17 π αρ. 2 του ΚΑΠ )

γ) Παραπέμπει τον διαιτητή κ. Βάιλα στο αρμόδιο Πειθαρχικό όργανο της Ε/Δ και αποφασίζει τον  επανορισμό του αγώνα ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΣΧ εντός 15 ημερών από την γνωστοποίηση  της απόφασης.

δ) Επιβάλλει  χρηματική ποινή 80 ευρώ στο σωματείο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  για την αντιαθλητική συμπεριφορά φιλάθλων του(άρθρο 14. παρ. 1-2-3 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ε) Απορρίπτει την καταγγελία του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΣΧ κατά του σωματείου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ   για τον μεταξύ τους αγώνα του Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ Α.Σ.Χ.»  της  20/10/2019

στ) Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του ταμείου της Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ( αρ. παρ. Νο 5797)

ζ) Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος.

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ Χ.  γυμναστή  του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα  «ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ» που έγινε στις 27.10.2019 στο γήπεδο  ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ – ανάρμοστη συμπεριφορά:

Επιβάλλει  ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για 1 αγωνιστική ημέρα & χρηματική ποινή 10 ευρώ στον κ. ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ Χ. , γυμναστή του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ( άρθρο 12 παρ. 1β του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΑΝΔΡΩΝΗ Χ.  ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα ήτοι κατά την διάρκεια του αγώνα  «ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ» που έγινε στις 27.10.2019 στο γήπεδο  ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ – ανάρμοστη συμπεριφορά:

Επιβάλλει  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για 1 αγωνιστική ημέρα & χρηματική ποινή 10 ευρώ στον κ. ΑΝΔΡΩΝΗ Χ. , ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ ( άρθρο 10 παρ. 1α του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).