Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος των σωματείων ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ καθώς  και τις έγγραφες απολογίες τους  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτά  παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα «ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ» που έγινε στις 7.12.2019 στο γήπεδο  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ  – διαπληκτισμός ποδοσφαιριστών:

Επιβάλλει την ποινή της επίπληξης  στα σωματεία  ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ (άρθρο 5 παρ. 1α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» που έγινε στις 7.12.2019 στο γήπεδο  ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά – ρίψη αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2-3  και 15 παρ. 2-3 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή  120€ στο σωματείο ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» που έγινε στις 8.12.2019 στο γήπεδο  ΝΙΚΑΙΑΣ – αντιαθλητική συμπεριφορά – ρίψη αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2-3  και 15 παρ. 2-3 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή  70€ που διπλασιάζεται σε 140€ λόγω υποτροπής  στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).