Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ Σ. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν  παράπτωμα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα «ΦΙΛΑΘΛΟΙ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» που έγινε στις 12.1.2020 στο γήπεδο  ΝΙΚΑΙΑΣ  – αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά:

Επιβάλλει  ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών και χρηματική ποινή 50€ στον κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ Σ. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (άρθρο 12 παρ. 1α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα «ΦΙΛΑΘΛΟΙ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ» που έγινε στις 12.1.2020 στο γήπεδο  ΝΙΚΑΙΑΣ  – αντιαθλητική, εξυβριστική συμπεριφορά φιλάθλων – μελών σωματείου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή  70€ στο σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου  «ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που έγινε στις 15.1.2020 στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ – εξυβριστική, αντιαθλητική συμπεριφορά μελών σωματείου:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή  70€ στο σωματείο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα «ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ» που έγινε στις 12.1.2020 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ρίψη αντικειμένων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή  80€ στο σωματείο ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Κ16) καθώς  και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτό παράπτωμα, ήτοι μετά τη λήξη του αγώνα Κ16 «ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που έγινε στις 12.1.2020 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά φιλάθλων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Κ16)  για παράβαση των άρθρων 14 παρ. 1-2 του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ.

β) Επιβάλλει χρηματική ποινή  30€ στο σωματείο ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Κ16) (άρθρο 15 παρ. 6α  του Πειθ. Κώδικα ΕΠΟ).