Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  στις 29.02.2020  –Αντιαθλητική, εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά φιλάθλων,  ρίψη αντικειμένων καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ  για παράβαση των άρθρων 14 παρ.1-2-3 & 15.παρ. 2-3-4 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Σ.ΠΟΝΤΙΩΝ ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μια (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α, β. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτό  παράπτωμα , ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Ε. ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ    στις 29.02.2020  – Δεν του επιβάλλει ποινή

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΣΕΡΟΠΙΑΝ Μ. προπονητή του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ, καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα -αντιαθλητική  συμπεριφορά κατά την διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου ΕΘΝΙΚΟΣ- ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ στις 19/2/2020:

Επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες  και  χρηματική ποινή 20€ στον κ. ΣΕΡΟΠΙΑΝ Μ, προπονητή του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ (άρθρο  11 παρ.2, του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).