Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Π.Ο.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ καθώς και το έγγραφο  του με υπ΄ αρ. 807 της 7.9.2020 βάση του οποίου δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει στον αγώνα Κυπέλλου «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΑΟΑΔ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββάτο 12/9/2020 στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ και ματαιώθηκε:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Π.Ο.ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Κυπέλλου «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΑΟΑΔ» αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει (άρθρο 17 παρ.2 του ΚΑΠ)

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα Κυπέλλου «ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ – ΑΟΑΔ», υπέρ του σωματείου ΑΟΑΔ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (άρθρο 17 παρ. 2,& άρθρο  21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ ).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ (άρθρο 17 άρθρο  παρ. 2, & άρθρο  21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ του ΚΑΠ ).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ καθώς και το έγγραφο του με υπ΄ αρ. 800 της 7.9.2020 βάση του οποίου δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει στον αγώνα Κυπέλλου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββάτο 12/9/2020 στο γήπεδο ΣΕΦ  και ματαιώθηκε:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Κυπέλλου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ» αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει (άρθρο 17 παρ. 2.του ΚΑΠ ).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα Κυπέλλου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ», υπέρ του σωματείου Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ   με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  (άρθρο 17 παρ. 2 & άρθρο  21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ ).

γ) Επιβάλλει στο σωματείο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 &  άρθρο  21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ ).

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΔΑΦΝΗ καθώς και το έγγραφο  του με υπ΄ αρ. 827 της 11.9.2020 βάση του οποίου δηλώνει αδυναμία να συμμετάσχει στον αγώνα Κυπέλλου ΔΑΦΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  της 13/9/2020, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Κυριακή 13/9/2020 στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ  και ματαιώθηκε:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΔΑΦΝΗ για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Κυπέλλου ΔΑΦΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει (άρθρο 17 παρ. 2.,του ΚΑΠ ).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα Κυπέλλου, ΔΑΦΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  υπέρ του σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΔΑΦΝΗ (άρθρο 17 παρ. 2 & άρθρο 21 παρ.3 ΙΙ  του ΚΑΠ ).

γ) Επιβάλλει στο σωματείο ΔΑΦΝΗ χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο  17 παρ. 2 & άρθρο  21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ  ).

 

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του  αγώνα Κυπέλλου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ   που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή  13/9/2020 στο γήπεδο  ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ, και ο οποίος δεν διεξήχθη:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο   ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα   Κυπέλλου   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ   αφού  η ομάδα του  δεν προσκόμισε τις ιατρικές βεβαιώσεις περί covid 19 (άρθρο 7 της προκήρυξης Κυπέλλου περιόδου 2020-2021& άρθρο 21 παρ. 3  Ι. &10 του ΚΑΠ ).

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα Κυπέλλου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  υπέρ του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ ).

γ) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο  21 παρ. 3 ΙΙ του ΚΑΠ ).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply