Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ – Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές - Ποινές αξιωματούχων

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ καθώς  το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  που έγινε στο γήπεδο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ   στις 17.10.2021  –  άναμμα καπνογόνων, βεγγαλικών, φωτοβολίδων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Π.Ο.ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 2 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α. Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ χρηματική ποινή 70 ευρώ που διπλασιάζεται σε 140 ευρώ λόγω υποτροπής (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΣΙΤΑΠΟΘΗΚΩΝ   στις 17.10.2021  –  ρίψη μπουκαλιού:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 3 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΣ /ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  χρηματική ποινή 70 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ καθώς  και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ   που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ    στις 17.10.2021  –  ρίψη μπουκαλιού:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 2 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο   ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ  χρηματική ποινή 70 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).