Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ: Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Ποινές - Ποινές αξιωματούχων

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ   που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 3.2.2019  – ρίψη φωτοβολίδας –  κροτίδων, άναμμα καπνογόνων:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ  για παράβαση του  άρθρου  15 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕ ΧΑΡΑΥΓΗ ΑΣΤΕΡΑΣ χρηματική ποινή 100€ που διπλασιάζεται σε 200€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  αναφορικά με δυσμενείς κρίσεις που δημοσιεύθηκαν στον αθλητικό τύπο την 4.2.2019:

Επιβάλλει στο σωματείο ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ  χρηματική ποινή 100€ και το υποχρεώνει να ανακαλέσει τις δυσμενείς κρίσεις και να προσκομίσει αποδεικτικό αυτής εντός επτά (7) ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση του επιβάλλεται ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες (άρθρο 19 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

  1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΑΘ. ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ Προέδρου του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ καθώς και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα  σ’ αυτόν  παράπτωμα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  στις 3.2.2019  – ανάρμοστη συμπεριφορά:

Επιβάλλει στον κ. ΑΘ. ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ Πρόεδρο του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική ημέρα και χρηματική ποινή 10€ (άρθρο 12 παρ. α-β του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).