Connect with us

slideshow

ΕΠΣΠ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

 1. Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματειου ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτό παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΦΙΛΑΘΛΟΙ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ την 9.3.2014 – Φραστική επίθεση στον διαιτητή. Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ (άρθρα 15 παρ.8α , του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

2.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Θ. ΣΑΜΛΙΔΗ του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ καθώς ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, ήτοι μετά την διάρκεια του αγώνα ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ που έγινε στο γήπεδο ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 23.2.2014 – εξύβρισε τον διαιτητή.

Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις (4) αγωνιστικές και χρηματική ποινή 40 ευρώ, στον κ. Θ. ΣΑΜΛΙΔΗ ποδοσφαιριστή του σωματείου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ (άρθρα 10 παρ. 1δ. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

3.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Ι. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ , εκπρόσωπο του σωματείου Α.Ο.ΖΕΑΣ καθώς ότι επίσης την απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ – Α.Ο.ΖΕΑΣ που έγινε στο γήπεδο Παρ. Τζιτζιφιών στις 23.2.2014 –εξύβριση του διαιτητή.

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μιά (1) αγωνιστική στον κ. Ι. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ εκπρόσωπο του σωματείου Α.Ο.ΖΕΑΣ (άρθρα 11 παρ. , και 12. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

4.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Μ. ΜΠΕΛΙΑ , προπονητή του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ( Εφηβικό) καθώς επίσης την απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτόν παράπτωμα, κατά την διάρκεια του αγώνα Α.Ο.ΧΑΛΚΗΔΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ( Εφηβικό) που έγινε στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ στις 9.2.2014 –εξύβριση του διαιτητή.

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μιά (1) αγωνιστική στον κ. Μ. ΜΠΕΛΙΑ προπονητή του σωματείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – εφηβικό (άρθρα 11 παρ.2 , και 12. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

 

5.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΜΑΝΩΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ , ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, καθώς επίσης και την έγγραφη απολογία του για τα αποδιδόμενα σ’ αυτό παραπτώματα, μετά τη λήξη του αγώνα Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ στις 23.2.2014 , εξύβρισε τον διαιτητή.

Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις (4) αγωνιστικές και χρηματική ποινή 40 ευρώ, στον κ. ΜΑΝΩΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρα 10 παρ.1δ , του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

6.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματειου ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσε στ αποδιδόμενο σ’ αυτό παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α.Ε.ΝΙΚΑΙΑ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ την 23.2.2014 , απαλλάσσει το σωματείο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

7.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του ΜΠΑΧΑ Π. ποδοσφαιριστή του σωματείου Α.Σ. ΚΩΦΩΝ, καθώς επίσης και την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ΄ αυτόν παράπτωμα κατά την διάρκεια του αγώνα ΛΕΟΝΤΕΣ – ΣΠΙΘΑ που έγινε στο γήπεδο ΣΕΦ στις 9.3.2014 , τον απαλλάσσει.

8.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματειου ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι δεν υπέπεσε στο αποδιδόμενο σ’ αυτό παράπτωμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ –ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που έγινε στο γήπεδο ΡΕΝΤΗ την 9.3.2014 , απαλλάσσει το σωματείο ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply