Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Γενικές οδηγίες ενόψει Κυπέλλου

Published

on

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εφιστά την προσοχή των σωματείων σε ότι αφορά τα όρια ηλικίας των ποδοσφαιριστών που ισχύουν για την προσεχή περίοδο 2013-2014( τόσο σε Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο), επισημαίνοντας τα εξής:

1. Είναι υποχρεωτική η χρησιμοποίηση στην βασική ενδεκάδα (καθ΄ όλο το 90λεπτο) των σωματείων δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το έτος 1993 και μετά.

2.Τα σωματεία μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα ποδοσφαιριστές γεννηθέντες μέχρι και το έτος 1975 – ΚΑΤΕΞΑΙΡΕΣΗ μπορεί να αναγράφεται, στο Φ.Α. και να χρησιμοποιείται στην ενδεκάδα, (1)ένας ποδοσφαιριστής γεννηθείς είτε το έτος 1974, είτε το έτος 1973

3.Είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα 7 Ελλήνων ποδοσφαιριστών( θα πρέπει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές μας ομάδες) – Οι ομογενείς λογίζονται ως Έλληνες.

4.Μπορούν να αναγράφονται στο Φ.Α. και να χρησιμοποιούνται μέχρι 2 αλλοδαποί ποδοσφαιριστές, και 2 κοινοτικοί – αν δεν υπάρχουν αλλοδαποί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν 4 κοινοτικοί – ΠΡΟΣΟΧΗ όμως δεν ισχύει το αντίθετο( δηλαδή 4 αλλοδαποί).

5.Δεν επιτρέπεται στους αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου η χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών που δεν έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους.

6.Η κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να είναι σωστά συμπληρωμένη, και να έχει θεώρηση από Ιατρό – πρωτότυπη σφραγίδα και αριθμός ΑΜΚΑ( Παθολόγο -Καρδιολόγο – Γεν. Ιατρικής- Αγρ. Ιατρό- αθλίατρο- Ορθοπεδικό), – ενώ θα πρέπει να έχει υποβληθεί εις διπλούν στην διοργανώτρια αρχή ( και να έχει παραληφθεί από την διοργανώτρια αρχή αντίγραφο πρωτοκολλημένο).

ΠΡΟΣΟΧΗ για τις ομάδες της Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας, που αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου,

οι Καταστάσεις υγείας τους θα πρέπει να έχουν προσκομισθεί στην Ε.Π.Σ.Πειραιά μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00.

 

Τα σωματεία της Ένωσης μας μπορούν να πληροφορηθούν αναλυτικά από τις Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, όσο και από την Προκήρυξη του Κυπέλλου περιόδου 2013-2014, που βρίσκονται στην ενότητα: Προκηρύξεις – Έντυπα της επίσημης ιστοσελίδας:www.epspeir.gr

ΔΕΛΤΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με απόφαση της ΕΠΟ που είναι ήδη γνωστή υποχρεούνται να έχουν προπονητή κάτοχο διπλώματος UEFA ενώ επίσης θα πρέπει να υποβάλλουν στην Ε.Π.Σ.Πειραιά τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή.

Οι Προυποθέσεις για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης είναι οι εξής:

1. Αίτηση του σωματείου

2. Φωτοτυπία ταυτότητας προπονητή σε ισχύ, η πιστοποιητικό παρακολούθησης σε ισχύ βεβαίωση μέλους από την Ο.Π.Π.Ε.( Ζαν Μωρεάς 27, Συγγρού 65, 5ος όροφος- τηλ. 210-9213118, 69773442253- κ. Λογαράς Ηλίας)

4. Δύο έγχρωμες φωτογραφίες

5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599, ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της ΕΠΟ, αποδέχεται ανεπιφύλαχτα τις διατάξεις του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ.

6. Επικυρωμένο αντίγραφο του κατατεθειμένου στην αρμόδια ΔΟΥ, Ιδιωτικού Συμφωνητικού του σωματείου με τον εκάστοτε προπονητή.

7. Καταβολή παράβολου 50 ευρώ

ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Β΄ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ

Τα σωματεία Β ΄ – Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, αλλά και των ΝΕΩΝ, μπορούν να πάρουν από την Ε.Π.Σ.Πειραιά, για τους προπονητές που συνεργάζονται, Δελτία Πιστοποίησης Προπονητή(για μη κατέχοντες Διπλώματα ΕΠΟ η UEFA), εφόσον προσκομίσουν:

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου σωματείου που να γνωρίζει στην Ένωση ότι ο κος……….. θα ασκεί χρέη προπονητή στην ομάδα Ανδρών η Νέων και επιθυμεί να του εκδοθεί Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή.

2.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599, ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της ΕΠΟ, αποδέχεται ανεπιφύλαχτα τις διατάξεις του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ.

3.Δύο έγχρωμες φωτογραφίες

 

4. Καταβολή παράβολου 50 ευρώ

*Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν θα μπορεί να εκτελεί χρέη προπονητή και να κάθεται στον πάγκο των αναπληρωματικών, χωρίς το Δελτίο Πιστοποίησης που θα εκδίδει η Ε.Π.Σ.Π.

Τέλος η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει ότι για την καλύτερη εφαρμογή των σχετικών διατάξεων εντός των αγωνιστικών χώρων, θα εκδώσει Δελτία Πιστοποίησης, για τους Β. Προπονητές, η Γυμναστές, τους Φυσικοθεραπευτές, η τους μασέρ, για την νόμιμη παραμονή τους.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα ίδια με αυτά των Δελτίων Πιστοποίησης Προπονητών Β΄ Γ΄ Κατηγορίας.

Εντός αγωνιστικού χώρου στους αγώνες Πρωταθλήματος η Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Πειραιά, και βάση του Κ.Α.Π. θα έχουν δικαίωμα να βρίσκονται μόνο με Δελτία Πιστοποίησης οι:

1.Ο Προπονητής, 2. Ο ιατρός, 3. Ο Εκπρόσωπος, 4. Ο φυσικοθεραπευτής,5. Ο Γυμναστής, ή ο Β. προπονητής.

Ο εκπρόσωπος με την Αστυνομική του ταυτότητα, κι ο Ιατρός με την Επαγγελματική του ταυτότητα)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply