Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Δύο αγωνιστικές στον Εθνικό για τα επεισόδια..

Απορρίφθηκε η ένσταση του Αστέρα Κερατσινίου..

Published

on

Συνεδρίασε την Παρασκευή 4.1.2013 η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και πήρε αποφάσεις σε θέματα αρμοδιότητας της, οι οποίες θα γνωστοποιηθούν στα ενδιαφερόμενα σωματεία με την καθαρογραφή του σχετικού Πρακτικού της στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αναφορικά με το θέμα των επεισοδίων στον αγώνα ΕΡΜΗΣ –ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ της 8.12.2012 η Πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., επέβαλε στο σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του, όταν είναι γηπεδούχο, για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή τετρακοσίων (400) Ευρώ.

Επιβλήθηκαν επίσης από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ποινές σε σωματεία και σε αξιωματούχους και προπονητές σωματείων, που θα γνωστοποιηθούν με την καθαρογραφή του σχετικού Πρακτικού της στους ενδιαφερόμενους.

 

• Με απόφαση επίσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ της 4.1.2013 απορρίφθηκε, σαν ουσιαστικά αβάσιμη, η ένσταση του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ κατά του σωματείου ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών στον μεταξύ τους αγώνα της 16.12.2012.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply