Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ: Ενημερώνει για τα FIFA TEST

Published

on

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνεται ότι κατά το πρώτο δεκαήμερο του μηνός Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι ετήσιες εξετάσεις (γραπτές-αγωνιστικές δοκιμασίες FIFA TEST) για όλους τους διαιτητές του τοπικού πρωταθλήματος (5ης-6ης Κατηγορίας)-παρατηρητές διαιτησίας τοπικού, καθώς και των αξιολογημένων που απέτυχαν στις αντίστοιχες εξετάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

• Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στο www.epo.gr -Διαιτησία – Εξεταστέα ύλη -Κανόνες του παιχνιδιού, ερωτήσεις – απαντήσεις 2013 και Ερωτήσεις-απαντήσεις ΚΑΠ.

• Κατά την προσέλευση τους, οι διαιτητές για τις αγωνιστικές δοκιμασίες FIFA TEST είναι υποχρεωμένοι να έχουν μαζί τους ιατρική γνωμάτευση που να πιστοποιεί την εξέταση τους από Παθολόγο-Καρδιολόγο-Οφθαλμίατρο.

*Δύο νέους διαιτητές υπολογίζει η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, και ο Σ.Δ.ΠΕΙΡΑΙΑ. για την νέα περίοδο, πρόκειται για τον Γεώργιο Πάνου, που ήρθε από την ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ με μεταγραφή λόγω μόνιμης εγκατάστασης στον Πειραιά, και τον Θεόδωρο Σουγκλάκο που ήρθε με μεταγραφή από την Ε.Π.Σ.Θράκης( φοιτούσε στα ΤΕΦΑΑ).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply