Connect with us

slideshow

ΕΠΣΠ: Ευχαριστίες σε Ε.Π.Σ.ΑΧΑΙΑΣ – Ο Πειραιάς πάντα υπέρ του δικαίου…

Published

on

• Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΑΧΑΙΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, την Διοίκηση της Ένωσης, την Διοίκηση του σωματείου ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, καθώς και την Διοίκηση του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, για την άριστη υποδοχή και φιλοξενία που παρείχαν στα μέλη της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στις 11.7.2012 στο γηπ.ΑΙΓΙΟΥ κατά την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ΑΟ ΠΕΥΚΗ-ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ.

 

• Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή συγχαρητήρια της στο Διοικητικό Συμβούλιο και στους ποδοσφαιριστές του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ, που έδωσαν τον δικό τους αγώνα με πάθος και αξιοπρέπεια στις 11.7.2012 στο Αίγιο κάτω απο αντίξοες συνθήκες.

Σύσσωμη η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ.Π. στην Ε.Π.Ο. κ. ΝΙΚ.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ συμπαραστάθηκαν στην δίκαιη αγωνιστική προσπάθεια ανόδου του σωματείου ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ.

Υπογραμμίζει δε άλλη μια φορά προς κάθε κατεύθυνση ότι έτσι θα πράττει ο Πειραιάς ως φιλοσοφία και υποχρέωση, λειτουργώντας πάντα υπέρ του δικαίου, της θεσμικής διοικητικής επιχειρηματολογημένης διεκδίκησης, που θα ενισχύουν φυσικά και τα αγωνιστικά αποτελέσματα που προκύπτουν μέσα στα γήπεδα, έτσι ώστε να ωφελείται συνολικά το ποδόσφαιρο και η διαδρομή του σε όλη του την πυραμίδα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply