Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Η Ένωση τα έξοδα των διαιτητών των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Published

on

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει ότι το εξοδολόγιο Διαιτησίας των αγώνων Κυπέλλου της 1ης Φάσης(μόνον) που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου είναι χορηγία της Ένωσης προς τα σωματεία.

Τα σωματεία που θα λάβουν μέρος στους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου θα επιβαρυνθούν μόνο με την αποζημίωση του Ιατρού η οποία είναι 25 ευρώ(12, 5 ευρώ για κάθε διαγωνιζόμενο σωματείο).

 

√ Η Ε.Π.Σ.Πειραιά αναφορικά με τον τρόπο που θα διανεμηθούν τα δωρεάν εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ» στο Γ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ γνωστοποιεί ότι όσα σωματεία έχουν ζητήσει να παρακολουθήσουν οι αθλητές και τα μέλη τους τον αγώνα, θα πρέπει να βρίσκονται το Σαββάτο 14/9 και ώρα 19.00 στον χώρο του Parking 3( χωμάτινο) και θα μπορούν να προμηθευθούν τα εισιτήρια από τον κ. Κωνσταντίνο Χολέβα( τηλ. 6972-684830)

 

Σχολές Προπονητών στον Πειραιά

 

√ Την λειτουργία σχολών Προπονητών υπό την αιγίδα της ΕΠΟ γνωστοποιεί η Ε.Π.Σ.Πειραιά:

Η σχολή Προπονητών UEFA A΄ θα διεξαχθεί από 25.11.2013 έως και 6.12.2013

Η σχολή Προπονητών UEFA C΄ θα διεξαχθεί από 19.10.2013 έως και 28.10.2013

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ(www.epo.gr) στο μπάνερ ΕΠΟ, επικεφαλίδα Σχολές Προπονητών, ενώ θα αναρτηθούν στην συνέχεια, και στην δική μας ιστοσελίδα www.epspeir.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply