Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ | Κατεπείγουσα ενημέρωση για θέματα Γ.Γ.Α.

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Όπως ενημέρωσε ήδη η Γ.Γ.Α.,  άνοιξε η πλατφόρμα για την επικαιροποίηση των στοιχείων των σωματείων στο Μητρώο για την χρονιά 2024.

Ωστόσο, παρά τις όποιες υποσχέσεις για απλούστευση των διαδικασιών, δυστυχώς τουλάχιστον για φέτος οι διαδικασίες αυτές γίνονται  πολύ πολύπλοκες και δύσκολες για τους ερασιτέχνες παράγοντες.

Ενημερωτικά να επισημάνουμε ότι όλα τα σωματεία για να εγγραφούν και πάλι, πρέπει υποχρεωτικά να έχουν  έχουν προβεί σε Γ.Σ. για  Οικονομικό απολογισμό, Ειδικό Απολογισμό έτους 2023, στην συνέχεια να κάνουν τις φορολογικές δηλώσεις τους, ενώ απαραίτητα από φέτος κανένα σωματείο που δεν θα δηλώσει Τραπεζικό Λογαριασμό του σωματείου- κι όχι κάποιου εκπροσώπου του, δεν θα γίνει δεκτό στο Μητρώο.

Φυσικά όσων σωματείων λήγει η θητεία των Δ.Σ. θα πρέπει να προβούν σε αρχαιρεσίες με την παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου.

Εννοείται ότι για να μπορέσουν να συμμετάσχουν τα σωματεία μας στα Πρωταθλήματα  της νέας περιόδου, θα πρέπει πρώτα  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Σωματείων, που η Γ.Γ.Α. από εδώ και στο εξής θα ονομάζεται «e-KOUROS»