Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ – Οδηγίες για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει οδηγίες αναφορικά με την διεξαγωγή των αγώνων της 21ης & 22ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας, που είναι οι εξής:

 

Kατά την προσέλευση της εκάστοτε ομάδας στο γήπεδο (το αργότερο μια ώρα πριν) θα επιτρέπεται να εισέρχονται το ανώτερο έως 30 ΑΤΟΜΑ ( ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση) σε σχετική λίστα που θα παραδίδεται στον παρατηρητή  η στον υπεύθυνο ελέγχου και στην συνέχεια η θύρα θα  κλειδώνει.

 

Στο γήπεδο πέραν των 60 ατόμων των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων, θα  εισέρχονται οι αξιωματούχοι του αγώνα (διαιτητές, παρατηρητές, γιατροί), και αυστηρά  ο αναγκαίος αριθμός εργαζομένων για την λειτουργία του γηπέδου (φύλακας, καθαριστής).

 

Θα επιτρέπεται επίσης η είσοδος σε δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ, ή σε τηλεοπτική μετάδοση εφόσον  υπάρχει σχετική άδεια από την διοργανώτρια.

 

Σε περιπτώσεις παραβίασης των ανωτέρων οδηγιών, ο διαιτητής θα προχωρεί στην αυστηρή τήρηση του  ΚΑΠ( διακοπή αγώνα κλπ.) ενώ υποχρεωτικά θα αναφέρει τα συμβάντα στο Φύλλο αγώνα και θα  υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις.

 

Μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα- όπου έχουν ορισθεί συνεχόμενοι αγώνες, θα πρέπει να υπάρχει άμεση αποχώρηση των αποστολών των σωματείων που αγωνίσθηκαν.