Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ | Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Published

on

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  καθώς  και  το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, (αντιαθλητική, βίαιη συμπεριφορά φιλάθλων ) κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος  Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ    που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  στις 4.11.2023:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ για παραβάσεις των άρθρων 14& 15.παρ. 3 του Π. Κ. της ΕΠΟ

β) Επιβάλλει στο σωματείο Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ  χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 15 παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

Αποφάσεις Επιτροπής Υποδομών

 

Η  Επιτροπή  Υποδομών της  Ε.Π.Σ. Πειραιά  αφού  έλαβε  υπόψη  της τις  σχετικές  διατάξεις  του

Πειθαρχικού  Κώδικα της  Ε.Π.Ο., τις  προκηρύξεις  Πρωταθλημάτων   Κ16, K14 & Κ10 2022-2023  καθώς  επίσης  τα  Φύλλα  Αγώνων  των Πρωταθλημάτων  της   11&12 /11/20223 επιβάλλει ποινές σε σωματεία  ως εξής:

 

  1. Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το  Σάββατο 11.11.2023 στο γήπεδο  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» της 11.11.2023 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

δ) Το σωματείο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ  δεν κατήλθε να αγωνισθεί σε τρείς (3) αγώνες του Πρωταθλήματος της Κ-16  κι ως εκ τούτου αποβάλλεται.

 

  1. Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου, ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-10 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το  Σάββατο 11.11.2023 στο γήπεδο  ΑΙΓΙΝΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Κ-10 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» της 11.11.2023 αφού  η ομάδα του  δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει .

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Κ-16 της Ε.Π.Σ.Π  υπέρ του σωματείου ΑΕ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  του σωματείου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).

γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ στο σωματείο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (άρθρο 21 παρ. 3.ΙΙ β του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).