Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ – ΠΡΟΣΟΧΗ!! Επείγουσα ανακοίνωση

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

H E.E. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ επιστύει την προσοχή των σωματείων  και των εκπροσώπων τους αναφορικά με την τήρηση  του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων  των Πρωταθλημάτων μας αλλά και των Υποδομών.

Ειδικά των γηπεδούχων σωματείων, αφού παρατηρείται στα γήπεδα να εισέρχεται αριθμός ατόμων, μεγαλύτερος του επιτρεπόμενου και να τίθενται σε κίνδυνο τόσο η υγεία όλων όσο και η ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Για αυτό επιβάλλεται η παρουσία μέλους του γηπεδούχου σωματείου στην είσοδο του κάθε γηπέδου, ώστε να επιβλέπει την διαδικασία μαζί με τον κάθε θυρωρό που ορίζεται από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και να αποφεύγονται τα κάθε είδους τεχνάσματα για την είσοδο ατόμων που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου.

Στους αγώνες της Γ΄ Κατηγορίας η όλη διαδικασία γίνεται και είναι υπεύθυνο το γηπεδούχο σωματείο.

Σημειώνουμε ότι οι κατά τόπους δημοτικές αρχές στις οποίες ανήκουν τα γήπεδα, μας επίστησαν τη  προσοχή, αφού σε αρκετούς αγώνες αυτά τα φαινόμενα παίρνουν  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ  και δεν  θα διστάσουν να  σταματήσουν οι ίδιοι οι δήμοι αθλητικές συναντήσεις.

Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας η κατάσταση είναι  πολύ σοβαρή και να επιδείξουμε την απαραίτητη συναίνεση ώστε να αποφύγουμε  ακόμη και την διακοπή των πρωταθλημάτων.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι σε αγώνες, όπου ο αριθμός των ατόμων που βρίσκεται στην αθλητική  εγκατάσταση είναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ, θα γίνεται σύσταση και στην συνέχεια διακοπή του, σε βάρος του γηπεδούχου σωματείου.

 

* Ειδικά για τα πρωταθλήματα  Υποδομών αγνοήθηκε παντελώς η τήρηση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, με την παρουσία δεκάδων γονέων εντός των γηπέδων, όπως  διαπίστωσαν οι υπεύθυνοι, αλλά και μας ενημέρωσαν οι δημοτικές αρχές θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο ακόμη και την διεξαγωγή των αγώνων.

 

 Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  καθώς  και την έγγραφη απολογία του αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας «ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ./ ΣΟΦΙΑΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ » που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 04.10.2020 στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ:

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  για την μη διεξαγωγή του αγώνα  Πρωταθλήματος Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά  «ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ – ΠΗΓΑΣΟΣ » της 04.10.2020,  αφού  εκ των γεγονότων προκύπτει ότι δεν υπήρχε λόγος αναβολής ή μη διεξαγωγής του αγώνα.

β) Κατακυρώνει τον εν  λόγω αγώνα του  Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας   υπέρ του σωματείου  ΠΗΓΑΣΟΣ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0)  και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου  ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ (άρθρο 17 παρ. 2& 21 παρ. 3.ΙΙα, του ΚΑΠ ).

γ) Επιβάλλει στο σωματείο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ, χρηματική  ποινή 50 ευρώ (άρθρο άρθρο 17 παρ. 2& 21 παρ. 3.ΙΙα,του ΚΑΠ ).

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. Μ. ΤΖΑΦΕΡΗ προέδρου   του σωματείου Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ, κατά την διάρκεια του αγώνα Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ  που έγινε στο γήπεδο Π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ  την 10.10.2020 καθώς και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα -εξυβριστική  συμπεριφορά  κατά αξιωματούχου .

Επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 20 ημέρες και  χρηματική ποινή 30€ στον κ. ΤΖΑΦΕΡΗ Μ. πρόεδρο  του σωματείου Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ (άρθρα 3 παρ.1 και 10 παρ.1 του Π.Κ. Ε.Π.Ο.).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply