Connect with us

Uncategorized

ΕΠΣΠ: Συνάντηση Ανατολάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου για τα γήπεδα…

Published

on

H E.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, και ο πρόεδρος της κ. Γεώργιος Ανατολάκης έχουν προσκληθεί από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Χρήστου, να παραστούν στην σύσκεψη που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 στις 1 μ.μ στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά( Ακτή Ποσειδώνος 14-16, 5ος όροφος).

Θέμα της σύσκεψης είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να επισπευθούν οι διαδικασίες της δημοπράτησης-υλοποίησης των έργων «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ» προυπολογισμού 425.576 €,«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ‘’ΠΡΟΝΟΙΑ’’ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ» προυπολογισμού 206.640 €, η «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ‘’Ι.ΒΑΖΟΣ’’(Δραπετσώνας)» προυπολογισμού 313.950 €.

Στην σύσκεψη μεταξύ άλλων έχουν κληθεί οι δήμαρχοι Κερατσινίου – Δραπετσώνας κ. Τζανής Λουκάς, Περάματος κ. Ζουμπούλης Παντελής, όπως και οι τεχνικές υπηρεσίες των δύο δήμων, η Διεύθυνση Τεχνικών έργων Πειραιά, ο πρόεδρος ΣΕΔΑΣ Περάματος, κ Ψωμιάδης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Περαμαικού κ. Κουντούρης Θεόδωρος, η πρόεδρος των Νέων Δραπετσώνας κα Μαρούπα Ειρήνη, ο πρόεδρος του Α.Σ. Δραπετσώνας, κ. Δημήτρης Κασσιαβός, ο πρόεδρος της Ένωσης Δόξας – Άρτεμις κ. Γιώργος Λιανός, ο πρόεδρος του Α.Σ. Ποντίων κ. Παναγιώτης Λουρίδας, ο πρόεδρος των Αστεριών Δραπετσώνας κ.Χρήστος Τράκας.

√ Από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνεται ότι το ωράριο λειτουργίας τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο θα είναι το εξής :

Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. έως 5 μ.μ.

 

 

√ Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει τα σωματεία της ότι την Πέμπτη 4.7.2013 τα γραφεία της

θα παραμείνουν κλειστά καθόσον η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει οριστεί από την Ε.Π.Ο. ως « ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ» για την κατάκτηση του « EURO 2004» από την Εθνική Ελλάδος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply