Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ: Συνάντηση με Γεν. Αστυν. Διευθυντή Πειραιά – Συλλυπητήρια για Στέλιο Μπέτση

Published

on

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/12/2012 συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Π. με τον Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλο στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά .

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από επικοινωνία της Διοίκησης της Ε.Π.Σ.Π. με την Αστυνομική Διεύθυνση, επικοινωνία που έχει αναλάβει ο πρόεδρος των Επιτροπών Παρατηρητών και κατά της Βίας της Ε.Π.Σ.Π. κ. Παναγιώτης Λαπατάς .

Στην συνάντηση ήταν παρών μαζί με τον Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά και ο Αστυνομικός Συνεργάτης του κ. Γιώργος Παγάνης .

Την αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.Π. αποτελούσαν ο Πρόεδρος κ. Στέλιος Μπρατσόλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Στούκας, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Υποδομών κ. Βασίλης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Κώστας Χολέβας , ως και ο κ. Παναγιώτης Λαπατάς .

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. ευχαρίστησε τον Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά για την μόνιμη συνεργασία που έχει η Διοίκηση και τα σωματεία μας, σε ότι αφορά την εύρυθμη υλοποίηση των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.Π.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. ενημέρωσε τον Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά ότι η δύσκολη σημερινή οικονομική πραγματικότητα, η μεταβαλλόμενες συνθήκες που υφίστανται και σε όλη την Ποδοσφαιρική Πυραμίδα , η θετική αύξηση του συναγωνισμού και η θετικά αυξημένη συμμετοχή , ενδιαφέροντος και φιλάθλων στα παμπειραϊκά γήπεδα, δημιουργεί την αναγκαιότητα – ειδικά στο επόμενο τετράμηνο, διάστημα κορύφωσης των διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.Π. – η αστυνομία να είναι παρούσα από την αρχή διεξαγωγής των αγώνων, για τους οποίους θα ενημερώνει η Ε.Π.Σ.Π., από τον προγραμματισμό των αγώνων της, κάθε Πέμπτη .

Στόχος της συνάντησης μας – τόνισε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ – είναι να αυξήσουμε την πρόληψη – και όσο το δυνατόν οργανωτική προστασία αυτών των αγώνων , με την παρουσία της αστυνομίας – ώστε να βοηθήσουμε το άθλημα, τα σωματεία μας, το ευ αγωνίζεσθαι, τις υποδομές και τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών – που λόγω ενδιαφέροντος αλλά και της οικονομικής δυσκολίας, επιλέγουν να παρακολουθούν παιχνίδια μας – στα τοπικά μας γήπεδα – από την Αίγινα – έως την Καλλιθέα .

Ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Διαμαντόπουλος ήταν ήδη ενήμερος για όλα όσα συζητήθηκαν, συμφώνησε απόλυτα ότι το στοίχημα είναι η πρόληψη και όχι η εκ των υστέρων καταστολή των όποιων περιστατικών προκύπτουν στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Π .

Ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά δήλωσε στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π. ότι θέλει να ενημερώνεται διοργανωτικά- από την Ε.Π.Σ.Π.- κάθε Πέμπτη – η Αστυνομική Διεύθυνση, ώστε να καλύπτονται με αστυνομική παρουσία τα παιχνίδια της που χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής.

Επίσης στο θέμα της φύλαξης και αστυνομικής επιτήρησης του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Ε.Φ. που τέθηκε στην συζήτηση – από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π. – ο Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά έδωσε άμεση εντολή και θα επιληφθεί η Αστυνομική Διεύθυνση με βάση όσα ενημερώθηκε – και για την ασφάλεια στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Πρότεινε επίσης να συντονιστεί η Ε.Π.Σ.Π. και με την Δημοτική Αστυνομία Πειραιά – ώστε και με την συνδρομή της να υπάρχει καλυτέρευση στην ασφάλεια του περιβάλλοντος χώρου του Σ.Ε.Φ. – γεγονός που θα αποτρέψει παραβατικά φαινόμενα, γεγονότα και διαρρήξεις που έγιναν στα Γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. , στο γήπεδο του Σ.Ε.Φ., ως και σε άλλους χώρους .

Ο Πρόεδρος της .Ε.Π.Σ.Π. ευχαρίστησε τον Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλο για την ουσιαστική βοήθεια και την θέληση του να συμβάλλει στην παραπέρα αύξηση και ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας σε ότι του ζητήθηκε από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ενημέρωσε δε τον Γεν. Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά ότι εκ μέρους της Διοίκησης της Υπεύθυνος για την άμεση επικοινωνία, ενημέρωση ως και συντονισμό σε ότι απαιτείται, είναι ο Πρόεδρος Παρατηρητών και κατά της Βίας κ. Παναγιώτης Λαπατάς.

• Την Πέμπτη 20.12.2012 και ώρα 17.00 αντιπροσωπεία της Ε.ΠΣ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα επισκεφθεί τα ΑΜΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στην Λεωφ. Φανερωμένης 33 – πρώην Δημαρχείο Σαλαμίνας – 1ος όροφος και θα δώσει συμβολικά δώρα και γλυκά στα παιδιά.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων της να συμμετέχουν και να επισκεφθούν τα ΑΜΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

 

Συλλυπητήρια για ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΕΣΗ

• Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΠΕΣΗ, που έφυγε αιφνίδια και πρόωρα από τη ζωή.

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΣΗΣ υπήρξε πολύχρονα επίλεκτο μέλος της μεγάλης αθλητικής οικογένειας του Πειραιά.

Τον διέκρινε η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και η συνεχής διάθεση του για ανιδιοτελή προσφορά.

Ο επικήδειος λόγος εκφωνήθηκε από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗ και είναι ο εξής:

«Σεβαστέ στο πανελλαδικό και παμπειραϊκό ποδόσφαιρο φίλε Στέλιο Μπέση,

Είναι πράγματι για μένα βαρύ το χρέος και το καθήκον να σου απευθύνω σήμερα τον ύστατο χαιρετισμό εκ μέρους της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, αλλά και ολόκληρου του παμπειραϊκού ποδοσφαίρου, που από παιδί και μέχρι το τέλος του βίου σου αγάπησες και υπηρέτησες με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση.

Η αιφνίδια και πρόωρη απώλεια σου μας συγκίνησε όλους και γέμισε την ψυχή μας με βαθειά θλίψη.

Ο αείμνηστος Στέλιος Μπέσης, ο δικός μας Στέλιος, γεννήθηκε και ανδρώθηκε στις φτωχογειτονιές της Κοκκινιάς.

Μικρό παιδί πρωτόπαιξε μπάλα στις αλάνες της Αγ. Σωτήρας στην Κοκκινιά και στη συνέχεια στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ στην πρώτη μεγάλη ομάδα της από 16 ετών.

Το 1960 έπαιξε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΑ τον μεγαλύτερο και ένδοξο αθλητικό σύλλογο της πατρίδας μας.

Έγινε διεθνής παίζοντας στην Εθνική ομάδα ανδρών.

Αγωνίστηκε επίσης σαν ποδοσφαιριστής στον ΙΩΝΙΚΟ και στο τέλος της καριέρας του στον ΗΦΑΙΣΤΟ, την ομάδα της γειτονιάς του μέχρι το 1982, όπου σε ηλικία 42 ετών σταμάτησε σαν ποδοσφαιριστής και άρχισε πλέον σαν προπονητής ποδοσφαίρου.

Διατέλεσε προπονητής σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, όπως επίσης και σε πολλά άλλα σωματεία του Πειραιά.

Αγωνίστηκε ακόμη πολύχρονα με την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, σε αγώνες κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Είχε μέγα πάθος για την μπάλα και τεράστια αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Ήταν δάσκαλος του ποδοσφαίρου αλλά συνάμα και παιδαγωγός νεαρών ποδοσφαιριστών.

Ήταν ο δικός μας Στέλιος, ο σεβαστός, ο γελαστός, ο αγαπητός μας που κάθε Κυριακή ήταν στα γήπεδα του Πειραιά και μας συμβούλευε με την ποδοσφαιρική του σοφία και τον καλό του λόγο.

Υπήρξε άριστος οικογενειάρχης, που με αγάπη , στοργή και αφοσίωση μεγάλωσε τα παιδιά του Γιώργο και Παρασκευή και ήταν πάντα κοντά τους συμπαραστάτης, πατέρας και φίλος τους.

Ρομαντικός, απλός, σεμνός και καλοκάγαθος υπηρέτησε την κοινωνία, τον άνθρωπο και το ποδόσφαιρο με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Ο Στέλιος Μπέσης πορεύτηκε στη ζωή του με σεβασμό και αγάπη στο συνάνθρωπο του και τη νεολαία.

Προσωπικά και εκ μέρους της Διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά εκφράζω τα ειλικρινή και από τα βάθη της ψυχής μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, στα παιδιά και στα εγγόνια του φίλου, του δικού μας, όπως τον νιώθαμε, ανθρώπου, του Στέλιου Μπέση.

Σεβαστέ φίλε Στέλιο,

Εμείς στον ποδοσφαιρικό Πειραιά θα σε έχουμε πάντα στη μνήμη, στην ψυχή μας και θα σε θυμόμαστε για την καλή σου καρδιά και στην αγάπη σου στους συνανθρώπους μας και στη νεολαία.

Ας είναι αιώνια η μνήμη σου αγαπητέ φίλε Στέλιο.»

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply