Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Yπόλοιπα ποινών από την περσινή σεζόν

Published

on

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Π. ενημερώνει ότι τα κάτωθοι σωματεία της Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας, έχουν υπόλοιπα ποινών από την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Πυθαγόρας (Β΄ Κατηγορία), ο Αστέρας Κερατσινίου, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου, και η Ένωση Καμινίων (πρώην Κένταυρος), ξεκινούν το πρωτάθλημα με μείον (2) δύο βαθμούς.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος επιστύει την προσοχή των σωματείων, παραγόντων, προπονητών σε ότι αφορά τα όρια ηλικίας( ελεύθερα μέχρι το έτος 1975- και κατ΄ εξαίρεση επιτρέπεται να δηλωθεί στο Φ.Α. ένας μόνο ποδοσφαιριστής γεννηθείς το έτος 1974, η το 1973), την υποχρεωτική χρησιμοποίηση 2 μικρών αθλητών( γεννηθέντων το 1993 και μετά καθόλη την διάρκεια του 90λεπτου), αλλά και το τι ισχύει για τους αλλοδαπούς, ομογενείς, κοινοτικούς(στην ενδεκάδα 7 Έλληνες – 2 Αλλοδαποί – 2 Κοινοτικοί, κι αν δεν υπάρχουν αλλοδαποί μέχρι 4 κοινοτικοί, αλλά όχι το αντίθετο.

Αναλυτικά τα σωματεία μπορούν να ενημερωθούν από την προκήρυξη Πρωταθλήματος, που έχουν προμηθευθεί από την Ε.Π.Σ.Π. και η οποία υπάρχει αριστερά στην στήλη «ΠΡΟΞΗΡΥΞΕΙΣ – ΈΝΤΥΠΑ»

 

*Τα γηπεδούχα σωματεία της Β΄ Γ΄ Κατηγορίας στην 1η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων τους που ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο(5-6/10/2013), δεν θα πληρώσουν διαιτησία παρά μόνο την αμοιβή του Ιατρού αγώνα.

Ενημερώνονται τα διαγωνιζόμενα σωματεία ότι πρίν την έναρξη του αγώνα, οφείλουν να παραδώσουν στον θυρωρό λίστα 30 ατόμων( για την είσοδο παιχτών προπονητών και μελών της Διοίκησης)

 

 

* Όπως είναι ήδη γνωστό στο Εφηβικό πρωτάθλημα το οποίο ξεκινάει το Σαββάτο 5/10/2013, τα γηπεδούχα σωματεία οφείλουν να πληρώσουν μόνο την αμοιβή Ιατρού του αγώνα( ποσό 20 ευρώ).