Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣ Πειραιά: “Δεν αποφασίζουν τα σωματεία για ματαιώσεις αγώνων…”

Published

on

ΕΠΣ Πειραιά

Από τη διοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Η Ε.Π.Σ. Πειραιά για άλλη μια φορά ενημερώνει τα σωματεία Α’ – Β’ & Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ότι για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, θα πρέπει να επικοινωνούν με τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πειραιά προκειμένου να παίρνουν απαντήσεις και συμβουλές πάντα με βάση αυτά που προβλέπονται από την Ε.Π.Ο. και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

 

Για τις περιπτώσεις που αφορούν ιατρικά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της Υγειονομικής μας Επιτροπής Ιατρό κ. Αντώνη Λεμονή. Ειδικότερα για τις περιπτώσεις covid 19 μόνο ο κ. Λεμονής μπορεί να ενημερώσει – βοηθήσει για να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ε.Π.Ο. και κανένας άλλος.

 

Οι δε παράγοντες των ομάδων δεν έχουν δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις για ματαιώσεις αγώνων, να ενημερώνουν τους διαιτητές του αγώνα, την Ένωση , τους εκάστοτε Δήμους και να τρομοκρατούν τον κόσμο και τα υπόλοιπα σωματεία. Αρμόδια για τέτοιου είδους αποφάσεις είναι η Ε.Π.Σ.Πειραιά και η Υγειονομική της Επιτροπή.

 

Δεν επιθυμούμε να συγκρουστούμε με τους παράγοντες των σωματείων μας, όμως ας κοιτάξει ο καθένας τη δική του ομάδα και να ακολουθεί τις συμβουλές των επιτροπών της Ε.Π.Σ.Π.

 

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά θεωρεί αρμόδιους ομάδων αυτούς που ανήκουν στο Δ.Σ. των σωματείων τους.

 

Ελπίζουμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια του οποίου ανακατεύτηκαν πολλοί και δημιούργησαν χάος και πανικό στις ομάδες, να ήταν απλά μια κακή παρένθεση”.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply