Connect with us

Γ Εθνική

Ερμής Ζωνιανών – Αγία Παρασκευή 5-2

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σκουρτέλη ο Ερμής Ζωνιανών επιβλήθηκε με 5-2 της Αγίας Παρασκευής και πήρε την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Το 1-0 έγινε από το Κεφαλούκο μετά από σέντρα του Σκουρτέλη μόλις στο 2′, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν 5′ λεπτά μετά, με τον Κουτσουπιά. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι να πάρουν το προβάδισμα, με τον Ρουμπάκη στο 41′.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι Κρητικοί “ξέσπασαν” καθώς πέτυχαν τρία τέρματα, με σκόρερς τους Κωστάκη (47′) και Σκουτέλη (51′, 80′). Η Αγία Παρασκευή το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει και δεύτερο τέρμα με σκόρερ ξανά τον Κουτσουπιά στο 76′.

Ερμής Ζωνιανών :  Δεσποτόπουλος, Ν. Ζερβός (71’ Λίτσκας), Γεμιστός, Σαρρής, Πλιάτσικας (90’+ Τσιντάρης), Μπαμπουλάκης, Σκουτέλης (89’ Γ-Μ Παρασύρης), Ρουμπάκης, Κεφαλούκος (90’+ Κοζορώνης), Κωστάκης, Τουρνάκης (46’ Κουκούλης).

Αγία Παρασκευή : Αραμπατζής, Κόλλιας (84’ Μπότος), Μπάκος, Μιχαηλίδης (84’ Λαμπρίδης), Κοντοές, Στυλιανόπουλος (84’ Μυτάκης), Κουτσουπιάς, Κατίδης (84’ Πρίφτι), Καραγιάννης, Δημητρίου, Κραψίτης (64’ Μούζος).

foto -rethymnosports.gr