Connect with us

6ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-Αιγάλεω 1-0

Published

on

Με το… ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα των Αθηνών είναι το Αιγάλεω, που χθες γνώρισε καταδικαστική ήττα στα Ζωνιανά! Ο τοπικός Ερμής επικράτησε με 1-0 και έμεινε ‘ζωντανός’ στη μάχη που δίνεται, κάτι που δεν ισχύει για το ‘Σίτυ’, το οποίο πρέπει να κάνει… θαύματα στις αγωνιστικές που απομένουν για να μπορέσει να αποτρέψει τον υποβιβασμό!

Αξίζει να αναφερθεί πως οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην αποστολή της ομάδας του Αιγάλεω, ρίχνοντας δυναμιτάκια και φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα. Πάντως, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν εξέφρασαν παράπονα για τη συμπεριφορά της διοίκησης του Ερμή, που τους προστάτευσε.

Γκολ: 52′ Ρουσσάκης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι

Αποβολές: 54′ Ευαγγέλου (δ.κ.)

Διαιτητές: Φώτης, Ρουμπής-Πασχαλίδης (Εύβοιας)
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Νικηφόρος, Κανδυλάκης, Πλουσής, Κάββαλος Στ., Ρουσσάκης, Αριστεινίδης, Ρηγάκης (85′ Γκούνγκας), Σταυράκης, Ευαγγέλου, Κοζανίδης, Βαρούχας (80′ Πρινιανάκης)
ΑΙΓΑΛΕΩ (Τάκης Μανδραφλής): Κουρεπίνης, Ναυπλιώτης, Ταμπάκης, Στριμμένος, Κουτσοδήμος (78′ Σταύρου), Κουμπούλης, Κοντιζάς, Τουρνάς (85′ Φουλάκης), Τουρκοχωρίτης (61′ Παπαναστασίου), Τζανετάκος, Μαυρομάτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply