Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-Ατρόμητος Πειραιά 2-1

Published

on

Αξία στη νίκη που πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα απέναντι στον Αστέρα Βάρης, έδωσε ο Ερμής Ζωνιανών που επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου Πειραιά σφραγίζοντας την παραμονή στον 4ο όμιλο. Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε μια ομάδα που προσπάθεια να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα έχοντας καλή εικόνα. Από την άλλη , οι Καμινιώτες έμειναν στους 24 βαθμούς ωστόσο εκκρεμεί η έφεση κατά του Ηλυσιακού και η απόφαση για την ένσταση που έχουν καταθέσει στον ΑΟ Γλυφάδας για να γίνει γνωστό το μέλλον τους στην κατηγορία. Στο 36′ ο Στρατήγης μετά από γύρισμα του Σκουτέλη έγραψε το 1-0, με τον Παναγιωτόπουλο να χάνει στη συνέχεια την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 50′ ο Σούκιας με γυριστό σουτ έγραψε το 2-0, με τον Ράπτη στο 72′ να σημειώνει το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Πατεμτζής, Τρουλινός-Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Βογιατζής (80′ Βιτώρος), Ρουμπάκης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Σούκιας, Μπεκατώρος, Πασιαλής (60′ Β. Πλουσής), Στρατήγης, Σκουτέλης (70′ Γιακουμάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Παπαδόπουλος, Κολιός, Μαρινάκης (75′ Μιχαηλίδης), Σενάι, Φυσαράκης, Καψαλόποδας, Ράπτης, Σαμιώτης, Δανασής, Παναγιωτόπουλος (50′ Μπαλτζάκης), Ευθυμιάδης (60′ Γεωργίου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply