Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε αμετάβλητο με τον Ερμή να χάνει ευκαιρία στο 50′ με τον Σκουτέλη. Στο 66′ ωστόσο η Επισκοπή κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Κωτάτης έβγαλε φάτσα με το αντίπαλο τέρμα τον Μηνά ο οποίος με σουτ έκανε το 1-1.Στο 72′ ο Βιτώρος βρήκε τον Ανυφαντάκη όμως ο Γεωργίου δήλωσε παρών, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 78′ λόγω αποβολής του Μπάτσεφ.

Στο 80′ ο Γεωργίου έδιωξε κόρνερ το σουτ του Κατσικοκέρη, με τους γηπεδούχου να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 82′. Συγκεκριμένα, μετά το πλάγιο του Κορτσινίδη ο Βιτώρος που βρέθηκε μόνος του στο β’ δοκάρι αντί να σουτάρει έδωσε… πάσα στον Γεωργίου που μπλοκαρε

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκξης, Ανυφαντακης, Τζανής, Κασαπάκης, Στρατήγης (63΄ Γιακουμάκης), Σταθόγλου, Κατσικοκέρης, Σούκιας (58’ Βιτώρος), Ταβλαδωράκης (18’ λ.τ. Σκουτέλης).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός): Γεωργίου, Γεωργιάδης, Πάτας, Παπαδήμας, Λένγκα, Ιβάνωφ (80’ Κωκονάκης), Γούλας, Μπάτσεφ, Σίσκοφ (46’ Μηνάς), Μπάτσι (46’ Κωτάτης), Χαλκιαδάκης.