Connect with us

8ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Ερμής Ζωνιανών και ΟΦ Ιεράπετρας σε ένα ματς που ξεχώρισε στο Κρητικό Ομιλο.

Μόλις στο 9′ ο Ερμής ζήτησε πέναλτι σε παράβαση πάνω στον Πλουσή όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. Στο 19′ ο ΟΦΙ είχε καλή στιγμή με τον Μίγγα να πιάνει την κεφαλιά και τον Γεωργίου να μπλοκάρει.

 

Στο 45′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ με τον Γεωργίου να μπλοκάρει, ενώ στο 40′ το σουτ του Πλουσή από πλάγια θέση έφυγε μόλις άουτ.

Στο β’ μέρος ο Ερμής είχε καλή στιγμή στο 48′ όταν ο Τοπούζης έπιασε φοβερό σουτ όμως η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 50′ ο ΟΦΙ βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Μπλέντι να βρίσκεται απέναντι από τον Γεωργίου που έδιωξε σωτήρια ενώ στη συνέχεια της φάσης ο έμπειρος πορτιέρο αποσόβησε το σουτ του Καραγιάννη. Στο 68′ ο Ουζούνογλου έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ευκαιρία του αγώνα στο 82′. Ο Τσαλάκου αφού πέρασε τον τερματοφύλακα Γεωργίου δεν κατάφερε σε κενή εστία να κάνει το 0-1.

 

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Χατζηβασίλης, Ραπτάκης, Σταθουλόπουλος (77′ Γιακουμάκης), Νοκάι (62′ Πασιαλής), Σταθόγλου, Τοπούζης, Χατζηδημητρίου (80′ Κοτζαδάκης), Πλουσής (88′ Ανυφαντάκης)

ΟΦ Ιεράπετρας: Πρίφτης, Πηγιάκης, Δερμπιτζάκης (62′ Τζελέτης), Μίγγας, Πυθαρούλης, Πετάσης (75′ Περάκης), Μπλέντι, Ουζούνογλου (88′ Κορομηλάς), Καραγιάννης, Παπαδόπουλος, Κορέττας (82′ Τσαλάκου)