Connect with us

5ος Όμιλος

Ερμής Κορυδαλλού: Κατ’ αρχήν συμφωνία με Καλύκα- Ξεκινάει ο προγραμματισμός

Published

on

Στον Ερμή Κορυδαλλού παρότι είχε επικρατήσει για αρκετές ημέρες… ησυχία, οι ιθύνοντες του συλλόγου έτρεξαν το σχεδιασμό προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά την ιστορική άνοδο, οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση ωστόσο θα πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα κάποια σημαντικά θέματα. Ένα από αυτά εχει να κάνει με την παραμονή του Δημήτρη Καλύκα η οποία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο έμπειρος προπονητής έγραψε ιστορία με τον Ερμή μετά την κατάκτηση του τίτλου και η διοίκηση του δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ψήφο εμπιστοσύνης.

Όσον αφορά το κομμάτι της ενίσχυσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πλάνο των νεοφώτιστων έχει να κάνει με την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα έχουν «δίψα» για διάκριση και θα δουλέψουν προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους.

Βέβαια τα πάντα θα γίνουν γνωστά και θα υπάρξουν επίσημες τοποθετήσεις από την πλευρά του συλλόγου μετά την Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί προς τα τέλη Ιουλίου.

Μάλιστα, ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρουν να εισχωρήσουν νέα και σημαντικά πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια που θα γίνει και αυτό φυσικά μόνο θετική επίδραση μπορεί να έχει για τους πρωταθλητές Πειραια.