Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ερμής Κορυδαλλού | Σκληρή ανακοίνωση για την διαιτησία του Τσαγκαράκη

Published

on

Το ΔΣ του Ερμή Κορυδαλλού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση και αναφέρεται στην διαιτησία που έτυχε ο σύλλογος στο χθεσινό αγώνα με αντίπαλο το Κερατσίνι. Αναλυτικά αναφέρει:

«Κερατσίνι-Ερμής 4-2
και ήττα για την ομάδα μας.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα.
Αυτό γράφτηκε ήδη στα κιτάπια της Ένωσης, αυτό θα γράψει και η ιστορία.
Δυστυχώς ομως αυτό που δεν θα γραφτεί πουθενά και είναι η μόνη θλιβερή πραγματικότητα, είναι ότι αυτό που έχασε σήμερα (για μια φορά ακόμη) ειναι το άμοιρο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.
Το ερασιτεχνικό Πειραϊκό ποδόσφαιρο που για μια φορά ακόμη εκτελέστηκε εν ψυχρώ.
Δράστης αυτή τη φορά κάποιος… Τζαγκαράκης.
Ένας διαιτητής αποφασισμένος απ την πρώτη στιγμή να μην αφήσει την ομάδα μας να σηκώσει κεφάλι, αφού μόλις το έκανε της το έκοψε.
Ορκισμένος να μην μας επιτρέψει να ορθώσουμε το ανάστημα που διαθέτουμε σαν ομάδα και να διεκδικήσουμε επί ίσης όροις το ντέρμπι με το Κερατσίνι.
Ας δούμε τα κυριότερα επιτεύγματα ενός νοσηρού εγκεφάλου.
Στο 20′ με φοβερό γκολ του Κιούκου από φάουλ κάναμε το λάθος να προηγηθούμε 0-1.
Αυτό ήταν.
Από κει ξεκίνησαν όλα.
Στο 26′ μετά από σκληρό φάουλ στον Βιδάλη που δεν δόθηκε έξω απ την περιοχή του Κερατσινίου και ενώ οι παίκτες φώναξαν να βγει η μπάλα έξω, οι αντίπαλοι και συγκεκριμένα ο Σφυρογιαννάκης μη τηρώντας το fair play συνέχισε το παιχνίδι.
Και όταν τον πλησίασε ο παίκτης μας Καλογερόπουλος και τον ρώτησε γιατί δεν έβγαλε την μπάλα έξω; χωρίς καμία απολύτως επαφή και αυτό επιβεβαιώνεται απ το Φ.Α, αυτός έπεσε κάτω.
Χωρίς δεύτερη σκέψη ( γιατί αραγε;) ο διαιτητής Τζαγκαράκης έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Καλογερόπουλο γιατί όπως έγραψε στο φύλλο αγώνος… αποπειράθηκε να κτυπήσει αντίπαλο.
Αφού αποπειράθηκε (που σημαίνει προσπάθησε αλλά δεν το έκανε)τότε γιατί ο παίκτης έμεινε κάτω σχεδόν 5 λεπτά δήθεν κτυπημένος;
Αμέσως μετά στο 28′ σε φάση στη μικρή μας περιοχή και ενώ ο τερματοφύλακας μας ηταν πεσμένος κάτω από κτύπημα αντιπάλου στο χέρι (σοβαρό τραύμα με το οποίο συνέχισε ολο τον αγώνα),
δεν δίνεται το καθαρό φάουλ(γιατί άραγε;) και στη συνέχεια της φάσης το Κερατσίνι ισοφαρίζει.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ το Κερατσίνι έχει προηγηθεί με 2-1
Ο Καραμάνης περνώντας την άμυνα, μπαίνει στην περιοχή και ενώ βρίσκεται μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα ανατρέπεται από πίσω.
Ο ορισμός του πέναλτι και της κόκκινης κάρτας.
Ο Τζαγκαράκης επιδεικτικά είπε παίζεται.(γιατί άραγε;)
Στην αμέσως επόμενη φάση και στο κόρνερ που εκτελέσαμε ο Λαζάκης διεκδικώντας την κεφαλιά δέχεται καθαρό σπρώξιμο από πίσω μέσα στην περιοχή.
Δεύτερο πέναλτι που κι αυτό δεν δόθηκε (γιατί άραγε;).
Και κάπου εδώ εκτός απ την κούραση αφού η ομάδα μας αναγκάστηκε να αγωνιστεί σχεδόν όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, ήρθαν κυρίως η αδικία και η απογοήτευση να βαρύνουν καθοριστικά τα πόδια των παικτών μας και να γείρουν την πλάστιγγα.
Ο Ερμής έχασε τρείς βαθμούς που μπορούσε να πάρει.
Τους πήρε το Κερατσίνι και συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο.
Το ποδόσφαιρο του Πειραιά όμως έκανε ένα ακόμη βήμα πίσω.
Ενα ακόμη βήμα στο κενό και έγινε για μια φορά ακόμη έρμαιο στα χέρια ενός …Τζαγκαράκη.
Τελειώνοντας θέλουμε να κάνουμε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση ότι ως διοίκηση μιας απ τις πιο ιστορικές ομάδες του Πειραιά είμαστε αποφασισμένοι να την προστατεύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις που απορρέουν απ την αγάπη μας γι αυτήν και καλούμε τα αρμόδια όργανα της Ένωσης να ελέγξουν αυτά που αναφέρουμε και κυρίως την άδικη αποβολή του παίκτη μας που ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα απ το Φ.Α
Το Δ/Σ».