Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ερμής Κορυδαλλού – Χαραυγή 1-1

Published

on

Στα πρώτα λεπτά κρίθηκε το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ερμή Κορυδαλλού και την Χαραυγή που έληξε ισόπαλο 1-1.

Ένα παιχνίδι που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο ο οποίος κατέκλυσε το γήπεδο Κορυδαλλού  για  να δει τις δυο ομάδες που με την απόδοση τους απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα .

Η πρωτοπόρος Χαραυγή προηγήθηκε πριν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα αγώνα !! ο Ηλιόπουλος έπιασε σέντρα , η μπάλα πήγε στον Μιφτάρι που ντρίπλαρε τον Μούτσα  έδωσε στον Πεκόφ κι αυτός με την σειρά του στον Φασιλή που με πλασέ άνοιξε το σκορ .

Η αντίδραση του Ερμή ήταν άμεση . Έτσι στο 7’ μετά από σέντρα του  Νταλάκου ο Κουβάτσος με κεφαλιά ισοφάρισε .

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι . Οι Κορυδαλλιώτες στο 60’ με τον Μούτσα και οι φιλοξενούμενοι στο 66’ με τον  Ζιούπα.

Πολύ καλή  η διαιτησία του Κακριδή που ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις . Στο 42’ σε σουτ του Τζανιδάκη η μπάλα βρήκε χέρι αμυντικού και ο ρέφερι το θεώρησε ακούσιο.

ΕΡΜΗΣ :Δράμπαλης, Σταθινάκης, Αντωνίου, Αγγέλου, Καλογερής, Νταλάκος( 68’ Κίτσιος) Τζανιδάκης( 63’ Βύρης)Λαζάκης, Καλϊτζάκης(55’ Στακάι) , Κουβάτσος( 89’ Μητρόπουλος) Μούτσας

ΧΑΡΑΥΓΗ : Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Μιφτάρι( 84’ Πρελασάι) Παπανικολάου, Φέκος, Χριστοδούλου, Φασιλής( 52’ Ντόνε) Αβανίδης( 83’ Ομεράι)Ζιούπας( 68’ Μεσίνης) Ηλιόπουλος, Πεκόφ