Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ερμής Κορυδαλλού – Χαραυγή 1-2

Published

on

 

Ο Κώστας Δηλαβέρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και οδήγησε την Χαραυγή σε νίκη με 2-1 επί του Ερμή μέσα στον Κορυδαλλό.

Ο νεοαποκτηθείς άσος που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες από την Προοδευτική σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του.

Ο Δηλαβέρης άνοιξε το σκορ στο 31’  για να λήξει έτσι το α’ ημίχρονο . Η επανάληψη καθυστέρησε να ξεκινήσει για 14  λεπτά αφού πρώτα ειδοποιήθηκε η αστυνομία από τον διαιτητή Ιωαννίδη Κ. ο οποίος  έγραψε στο φ.α. ότι οπαδοί της Χαραυγής προσπάθησαν να πηδήξουν στον αγωνιστικό χώρο .

Στο 66 ο Τζανιδάκης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους ,που είχαν και  δοκάρι στο 79’ με τον Τσατσαρωνάκη.

Τη νίκη όμως πήραν οι Χαραυγιώτες στο 87 με ατομική προσπάθεια του Δηλαβέρη. Για το γκολ αυτό διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Κορυδαλλιώτες με αποτέλεσμα να αποβληθεί  από τον αγωνιστικό χώρο για εξύβριση του διαιτητή  ο εκπρόσωπος του  Ερμή  Βαγγέλης Λάιος.

*Με τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος του Ερμή Κώστας Πρέκας , πάντα σύμφωνα με το Φ.Α., μαζί με δυο ακόμα άτομα πήγαν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών ,  απείλησαν και εξύβρισαν τον βοηθό Τζιλίρη θεωρώντας τον υπεύθυνο για την κατακύρωση του γκολ της Χαραυγής .

ΕΡΜΗΣ: Μπαλλής, Σταύρου ,Μανωλιάς, Στεφανής, Γιάκας( 23΄λ.τρ . Παπαδόπουλος) , Λαζάκης Σ., Τζανιδάκης, Νταάκος, Σάμιος , Τρίμπος( 46΄λ.τρ. Χαβατζαγιάννης, Τσατσαρωνάκης)

ΧΑΡΑΥΓΗ : Καλιγιαννίδης, Αγγελόπουλος, Γαβαλάς, Αλβανός, Τούρλος, Αβανίδης, Σαλής ( 56΄Φασιλής, 81’ λ.τρ. Κουφουδάκης) , Θεοδωρίδης, Δηλαβέρης, Ηλιόπουλος, Γρούνης ( 80’ Λαμπρινός)