Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ερμής: Με επιτυχία η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή έγινε και εφέτος ή τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής της ομάδας του Ερμή . Με πολύ “χρώμα” από ομάδα και σημαντικότατη παρουσία από γονείς και αθλητές σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού βραβεύτηκαν οι προπονητές των τμημάτων κκ. Ηλιαδάκης Νίκος, Μπαρμπολούτσι Ανδρέα, Λαζαρακόπουλος Γιάννης, Κούρος Κομνηνός αλλά και όλοι οι αθλητές του συλλόγου στους οποίους απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα και λάβαρο για την συμμετοχής τους στους αγώνες της ομάδας.

 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Κασσιμάτης Δήμαρχος Κορυδαλλού, Δημόπουλος Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Γκόγκος Δημοτικός Σύμβουλος, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΠ Πειραιά κ. Μαρουλής Απόστολος , αλλά και πολλοί εκπρόσωποί άλλων σωματείων.

 

Επίσης έγινε η παρουσίαση του νέου Διευθυντή των τμημάτων υποδομής του συλλόγου κ. Ηλιαδάκη Νίκου ο οποίος παρουσίασε και το πλαίσιο λειτουργίας των αναβαθμισμένων τμημάτων υποδομής. Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες από τις πρώτες αλλαγές που αποφάσισε το Δ.Σ. της ομάδας σε άμεση συνεργασία με τον νέο Διευθυντή των τμημάτων υποδομής , επιστημονικός σύμβουλος κ. Θωμάκος Πιέρρος εργοφυσιολόγος, προπονητής τερματοφυλάκων κ. Κούρος Κομνηνός, αναβαθμισμένη και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ασφαλιστική κάλυψη των αθλητών σε αγώνες και προπονήσεις από την κα. Κόκκαλη Αθηνά και την Εθνική Ασφαλιστική, με Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους αθλητές , με σταθερή την τιμή συνδρομής για τρίτο συνεχόμενο έτος , με συνέπεια, με σύνεση, με σύγχρονες μεθόδους προπόνησης και δομών αλλά πάνω από όλα με σεβασμό σε όλους τους αθλητές και γονείς .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply