Connect with us

6ος Όμιλος

Ερμιονίδα – Εθνικός Πειραιώς 3-0 (video)

Published

on

Στο εκτός έδρας φιλικό της Κυριακής ο Εθνικός ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας, που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε ομίλους της Γ΄Εθνικής με ομάδες της Πελοποννήσου και την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στον 7ο μαζί και με αθηναϊκές.

Στο ξεκίνημα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και ο Εθνικός έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία να προηγηθεί στο 3ο μόλις λεπτό όταν από μπαλιά του Νταούλια ο Καναβέτας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά δεν ολοκλήρωσε με επιτυχία την επίθεση των Πειραιωτών.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη της αμυντικής γραμμής του Εθνικού και πέτυχαν δύο τέρματα στο 10′ και 19′ λεπτό με παρόμοιο τρόπο. Μετά από δύσκολες αποκρούσεις που πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Λαδάς, στην επαναφορά της μπάλας σκόραραν ο Τρέσα και ο Αντωνακόπουλος αντίστοιχα.
Ο ίδιος παίκτης παραλίγο να κάνει το ίδιο στο 48′ λεπτό και ήταν αυτός που πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων στο 60′.

Οι Πειραιώτες δεν έβγαλαν ουσιαστική αντίδραση στη διάρκεια του αγώνα και ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν δήλωσε ότι “ήταν ένα παιχνίδι που δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε”.

Στον Εθνικό αναμένουν επίσης πότε θα επανέλθουν στην αγωνιστική δράση ο Μάριος Παυλής και ο Ιωάννης Βαγγέλης, που έχουν μείνει εδώ και καιρό εκτός λόγω τραυματισμών στερώντας από την ομάδα μέχρι τώρα τις δικές τους υπηρεσίες.

Στο χθεσινό φιλικό δεν αγωνίστηκε ούτε ο Δημήτρης Πεχλιβανίδης.

Ένωση Ερμιονίδας (Θ. Στάικος): Πονηρός (61΄Ντουντούμης), Διαμαντόπουλος (81΄ Φουρνάρος), Μερτύρης (81΄ Λαπούση), Τζιέρης (81΄Σκαλτσάς), Βιρβίλης, Ποδάρας, Τριμπόνιας (64΄ Αντωνόπουλος), Τανουσάι (67΄Λαζάρου), Αντωνακόπουλος ( 81΄Χαλούβας), Τρέσα (76΄Δεστές), Μπρολίν (61′ Λαλούσης).

Εθνικός (Μουράτ Σεροπιάν): Λαδάς, Νταούλιας, Ζωγραφάκης, Λώλος, Παπαγεωργίου, Ξενοπανάγος (61΄ Σαρήγιαννης), Dias (66′ Πάλουκας), Κόκορης, Λεπενιώτης, Καναβέτας.

sport-ermionida.blogspot.com – kosmas georgiou