Connect with us

3ος Όμιλος

Ερμιονίδα-Καλαμάτα 2-1

Published

on

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές προκειμένου η Ένωση Ερμιονίδας να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Αργολίδας προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση στην Καλαμάτα που προηγήθηκε με 1-0 στο 22′ με γκολ του Παναγιωτόπουλου κατάφερε να πάρει το τρίποντο που τους δινει άλλη ψυχολογία εν όψει της συνέχειας. Οι παίκτες του Κώστα Καλογιαννίδη ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την εις βάρους τους κατάσταση χάρις σε γκολ των Σταϊκου (64′ πεν.) και Τριανταφύλλου (76). Αξιζει να σημειωθεί ότι η Μαύρη Θύελλα είχε προηγηθεί στο 1′ όμως το τέρμα του Αγγελόπουλου ακυρώθηκε.

Διαιτητές: Βλάχος, Γουργιώτης-Γκόντα (Ανατολικής Αττικής)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Παναγιωτίδης, Μπιμπισίδης, Νταμαρλής, Στάικος, Πλαστουργός (61′ Κολλάς), Σχοινάς (46′ Τριανταφύλλου), Μιχαλάκης (82′ Τριμπόνιας), Μαρίνης

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Λεωνίδας Μπίλης): Θωμάς, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Ίλιεφ, Λέγκα (65′ Τορεζάνι), Λίπι, Κωνσταντινίδης, Τσιμικλής, Παναγιωτόπουλος (73′ Αθανασόπουλος), Κερμενίδης, Αγγελόπουλος.