Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εσπασαν καρδιές στο Αγιος Δημήτριος- Νεοπεντελικός 2-2

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς στο 2ο ημίχρονο με συγκλονιστικό φινάλε, Αγιος Δημήτριος και Νεοπεντελικός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους απώλεια, αλλά παραμένουν αήττητοι και με 7 βαθμούς ισοβαθμούν στην κορυφή με Ελευθερούπολη και ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ ο Νεοπεντελικός έχει 4 βαθμούς.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, στο 55′ ο Ρίζος έκανε το 1-0. Στο 77′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Φάκη Δ. αρχικά να μην μπορεί να νικήσει τον γκολκίπερ που απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Ψύλλος έκανε το 1-1. Στο 80′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, με τον Ερμάλ να ευστοχεί και να κάνει το 2-1. Ομως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ψύλλος με το 2ο προσωπικό του γκολ έκανε το τελικό 2-2.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Μανώλης, Πλάκα, Ρίζος, Φούφας, Τσάκος, Μεντί (90+4′ Λεβέντης), Αρώνης (90′ Μπα), Γιαννούλης, Κούτρος (71′ Συκαράς), Ερμάλ, Παναγιωτόπουλος.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Κουτρομάνος, Κούκουρας (69′ Παππάς), Μεταξάς, Στάππας, Βλάχος,  Φάκης Δ., Κωνσταντάκης, Σαγματόπουλος Γ., Ξένος (59′ Μαυρουδής), Σαγματόπουλος Σ.(59′ Ψύλλος), Λυμπούσης.