Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Εσπασαν καρδιές στο Πατήσια – ΑΕ Μεταμόρφωσης 3-4 στην παρ’άταση

Published

on

Σε ένα φανταστικό παιχνίδι με απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων, η ΑΕ Μεταμόρφωσης κατάφερε στην παράταση να αποκλείσει τα καταπληκτικά Πατήσια επικρατώντας με 4-3, με τον κανονικό αγώνα να λήγει 2-2.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν σαφή υπεροχή, αλλά κόντρα στη ροή του ματς στο 45′ ο Μπούσι έκανε το 0-1. Μάλιστα στο 49′ ο Μαρούσος έκανε το 0-2, με το ματς να δείχνει πως κρίθηκε. Ομως οι γηπεδούχοι είχαν άλλη γνώμη και αφού στο 63′ ο Σαραγούδας με πέναλτι μείωσε σε 1-2, στο 85′ ο Ζώτος Χ. ισοφάρισε σε 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί στο 103′ με νέο πέναλτι ο Σαραγούδας έβαλε μπροστά τα Πατήσια κάνοντας το 3-2. Στη συνέχεια όμως μίλησε η εμπειρία των φιλοξενούμενων, που στο 109′ με κεφαλιά του Λούκαρη έκαναν το 3-3, και στο 117′ με τον Κοκκινόπουλο έκαναν το 3-4, παίρνοντας μια μεγάλη πρόκριση.

ΠΑΤΗΣΙΑ: Νικολόπουλος, Ζώτος Ν. (78′ Μέξης), Λυερός (91′ Μπουτεράκος), Κοκαβέσης, Μπάζμπας, Ορφανός, Κονιτόπουλος (67′ Καλλίτσης), Μπρούμας, Ζώτος Χ., Σαραγούδας, Παναγόπουλος.

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ: Γρηγοριάδης, Χατζηδημητρίου, Κλετσίδης, Μιγκάκης (85′ Ψαρρής), Τούντας, Ζάχαρης, Μπαντίνογλου (57′ Παπαβασιλείου), Μπούσι, Παπαρδάκης (63′ Χατζηϊωαννίδης), Δημητρός (63′ Κοκκινόπουλος), Μαρούσος (85′ Λούκαρης).