Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εσπασαν κι έκλεψαν τα γραφεία του Αστέρα Χαϊδαρίου

Published

on

Διάρρηξη και κλοπή συνέβη στα γραφεία του Αστέρα Χαϊδαρίου, που εδρεύουν στο γηπεδάκι πλησίον του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, χθες το απόγευμα Σαββάτου 20 Μαρτίου 2021.

Χρονικά, το λυπηρό παραβατικό γεγονός, έλαβε χώρα νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (κατά τις 6), καθώς ύποπτες κινήσεις αντιλήφθησαν κάτοικοι της πόλης μας, που είχαν πάει για περίπατο πέριξ της συγκεκριμένης δημοτικής αθλητικής εγκατάστασης.

Ειδοποιήθηκε η Πρόεδρος του σωματείου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, η οποία μετέβη αμέσως στον χώρο και επιβεβαίωσε την διάρρηξη και κλοπή στα γραφεία του συλλόγου, για να ακολουθήσει η επικοινωνία της με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Λίγο αργότερα έφτασε όργανα της ΕΛΑΣ, οι οποίοι κατέγραψαν το συμβάν, δηλαδή της διάρρηξης και της κλοπής.

Τα παραβατικά στοιχεία, είχαν σπάσει την πόρτα και παράθυρα των κινητών γραφείων της ομάδας (ISOBOX), αφαιρώντας στην συνέχεια μεγάλο αριθμό υλικού ιματισμού, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, έγγραφα, κτλ.

Εν συνεχεία, η Πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου κ. Νίκη Κυριαζοπούλου, μετέβη στο Α.Τ. της πόλης μας, όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, υπήρξε και επικοινωνία της Προέδρου του Αστέρα Χαϊδαρίου με αξιωματούχους της Δημοτικής Αρχής.

Στο μήνυμα που ανήρτησε η κ. Νίκη Κυριαζοπούλου ανάφερε τα εξής:

«Δυστυχώς μετά από πέντε μήνες αναστολής λειτουργίας των αθλητικών σωματείων και σε μια περίοδο που όλοι δοκιμαζόμαστε η εικόνα του να συναντάς παραβίασμενα τα γραφεία της ομάδας σου είναι λυπηρή. Την ώρα που τα παιδιά μας μένουν στο σπίτι και οι αθλητικοί χώροι έχουν ερημώσει οι διαρρήκτες κυκλοφορούν ελεύθεροι!!!».

 

ΠΗΓΗ: ipolimas.gr