Connect with us

Γ Εθνική

Εσωσε στο φινάλε το βαθμό ο Απόλλων Σμύρνης, 1-1 με τον Αλμυρό

Published

on

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από την Ριζούπολη ο Αλμυρός καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που ξεκίνησε από την 2η αγωνιστική έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το συγκρότημα του Μ. Σουτζή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4΄κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαντί.

Παρότι ο Αλμυρός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του η αποβολή του Κοντογιάννη στο 76΄με απευθείας κόκκινη κάρτα ήταν μοιραία για τον Αλμυρό καθώς πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 81΄οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Παπαχρονόπουλο και να πάρουν ένα βαθμό σε ένα ματς που είχε πολλές δυνατές μονομαχίες και ελάχιστες καλές φάσεις.

Απόλλων Σμύρνης (Ρόναλντ Γκόμεζ): Νίκας, Ρέτζος, Λαμάι, Πανουργιάς, Λιάκος, Πατίλας, Ρίντι, Παπαχρονόπουλος, Σπαρτιάτης, Πιαστόπουλος, Κορφιάτης.

Αλμυρός (Μανόλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Πατινιωτάκης, Κοντογιάννης, Κουτάντος, Χαντί (56΄Βουϊδάσκης), Λεόν (85΄Ξενοκτιστάκης), Κοιλιάρας (69΄Τουργαϊδης), Ρέγιες (69′ Ενγκουέμ), Καστελλιανάκης (56΄Νικολακάκης)

Πηγή: Primesport