Connect with us

Uncategorized

Άνω Μερα: Κλείνει Καλαγκάνη

Published

on

Σοβαρή προσπάθεια να δημιουργήσει ομάδα που θα βαδίζει σε επαγγελματικά πρότυπα κάνουν οι άνθρωποι της Άνω Μεράς.
Απόδειξη αποτελούν οι μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης έχοντας επιλέξει μέχρι στιγμής Παλιούρα, Μπλέντι και τον πολύπειρο Τάσο Κυριάκο.
Παρ’ όλα αύτα οι ιθύνοντες του Μυκονιάτικου σωματείου δεν σταματούν εδώ αφού έχουν σκοπό να οχυρώσουν το αριστερό άκρο της αμυντικής τους γραμμής επιλέγοντας έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή με μακρά θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Άλλωστε αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όσον αφορά την γραμμή των μετόπισθεν.
Στο πλαίσιο αυτό οι Μυκονιάτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Πιερ Καλαγκάνη.
Ο 36χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικος θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Κυκλάδων.
Πρόκειται ασφαλώς για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή με μεγάλη προσωπικότητα που θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να σταθεί αντάξια των προσδοκιών στο ερχόμενο πρωτάθλημα.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Φωστήρας Αθηνών με τον οποίο κατέκτησε πανεύκολα το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.
Γνωστός στο Κυκλαδίτικο κοινό έγινε πριν από τρια χρόνια όταν είχε μετακινηθεί στην ομάδα του Πανθηραϊκού πραγματοποιώντας τότε σε έναν απαιτητικό όμιλο 26 εμφανίζεις ξεχωρίζοντας μάλιστα με την απόδοση του. Μεταξύ άλλων ο Καλαγκάνης έχει περάσει από Ακρίτες Συκέων, Αιγάλεω, Λεωνίδιο, ΑΕ Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιά, Πιερικό, Καβάλα, Φωκικό, Παναργειακό, Αιολικό και Αμβρυσσέα Διστόμου. Ο Καλγκάνης για όσους δεν γνωρίζουν μετράει 209 συμμετοχές επαγγελματικές στην Football Legue και 173 παιχνίδια στην Γ’ Εθνική.