Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ετοιμάζει νέα… βόμβα με Παναγιώτη Ζίζηλα το Ηράκλειο

Published

on

Το Ηράκλειο μέχρι στιγμής μαζί με ορισμένες ομάδες έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Στη φαρέτρα του έχουν μπει παίκτες με μεγάλη αξία στο τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο αφού οι Γιάννης Γεωργουδάκης, Μανόλης Μολφέσης, Δημήτρης Φερεντίνος, Πάνος Κατσέρης και Γιάννης Τζώρτζης.

Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση δεν σταματάει να εντυπωσιάζει αφού όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που τα τελευταία χρόνια μετράει μόνο επιτυχίες.

Άλλωστε όταν φοράς το περιβραχιονιο της Προοδευτικής για χρόνια τότε αυτό κάτι δείχνει.

Αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι τη φανέλα των “νερατζούρι” αναμένεται να φορέσει ο Παναγιώτης Ζίζηλας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αετού Κορυδαλλού ξεκίνησε τη σεζόν στα Πετράλωνα όπου αποχώρησε μεσούσης της σεζόν.

Μια ματιά να κοιτάξει κανείς στο βιογραφικό του θα σαστίσει αφού ο ικανότατος άσος με καταγωγή από την Ακράτα μετράει αρκετούς τίτλους.

Με την Προοδευτική ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της ομάδας δυο φορές έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα Δ’ Εθνικής και τοπικού πρωταθλήματος φορώντας το περιβραχιόνιο αλλά και Κύπελλο ΕΠΣ Πειραιά με τη βυσσινί φανέλα.

Στο Φωστήρα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Δ’ Εθνική, έχοντας σημαντικό και ενεργό ρόλο.

Ο “Ζιζού” έχει περάσει από πολλές άλλες ομάδες όπως η Δόξα Βύρωνος που ήταν ο ογκόλιθος των μετόπισθεν σηκώνοντας στο τέλος της σεζόν την κούπα του πρωταθλητή στον ουρανό.