Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ετοιμάζει να ταράξει τα νερά με την απόκτηση του Σαγανά ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Ήταν να μην κάνει την αρχή σαν σύλλογος.

Ο Άρης Πετρούπολης που δείχνει ότι θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και φέτος διατηρώντας ωστόσο χαμηλούς τόνους προχωράει σε κινήσεις ουσία εντάσσοντας στο δυναμικό του ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια έχουν δώσει μεγάλες… παραστάσεις στα γήπεδα των Εθνικών κατηγοριών.

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Θανόπουλου, οι ιθύνοντες της ομάδας ήρθαν σε συμφωνία με ένα σπουδαίο επιθετικό που τα προηγούμενα χρόνια διέπρεψε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κυρίως στους ομίλους εκείνους που συμμετείχαν αθηναϊκές ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης θα φοράει από εδώ και στο εξής ο Προκόπης Σαγανάς. Ο ικανότατος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους «κυανοκίτρινους» και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου.

Ο Σαγανάς που διανύει το 35ο έτος της ηλίκιας αποτελεί έναν ποιοτικό επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί και στα ακρα της μεσαίας γραμμής, έχοντας αγωνιστεί την τελευταία φορά στον ΑΟ Υπάτου.

Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Παναχαϊκή, Αγία Παρασκευή, ΑΟ Γλυφάδας, Κόρινθος, Νέα Ιωνία, Τράχωνες, Τριγλία Ραφήνας και Άγιος Ιερόθεος είναι μερικές από τις ομάδες που έχει περάσει ο υψηλόσωμος φορ.