Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ετοιμάζεται για τον τελικό με Ηλυσιακό ο Χολαργός, 2-0 εκτός την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Published

on

Τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων πήρε ο Χολαργός, και πλέον ετοιμάζεται για τον << τελικό>> με τον Ηλυσιακό, όπου θέλει μόνο τη νίκη γθια να κατακτήσει τον τίτλο.

Οι γηπεδούχοι πάντως θεωρούν ότι καθοριστικές για την έκβαση του αγώνα ήταν οι αποφάσεις των Μπαλογιάννη, Αθανασάκη και Καφρίτσα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με επεισοδιακό τρόπο, αφού μόλις στα δέκα δευτερόλεπτα, ο διαιτητής Μπαλογιάννης υπέδειξε πέναλτι για πάτημα του Κασνέτσι μέσα στην περιοχή στον Ζαχαρόπουλο και ο τερματοφύλακας Μολφέσης με ψύχραιμη εκτέλεση άνοιξε το σκορ για το 1-0. Η κεφαλιά του Σκούμα τέσσερα λεπτά αργότερα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 9′ ο Κασνέτσι έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Ζενουνλλάρι, ο οποίος γύρισε τη μπάλα στον Λάνη στο πέναλτι, έδωσε στον Ροκανά που δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ από πολύ καλή θέση.

Ο Σκούμας στο 17′ εκτέλεσε φάουλ από εξαιρετική θέση, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 23′ ο Μπαλαχτσής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Κετσετζόγλου προ κενής εστίας, αλλά ο Νικολίτσας έδιωξε εκπληκτικά τη μπάλα. Το καλό μακρινό σουτ του Ροκανά στο 38′, μπλόκαρε δύσκολα ο Μολφέσης.

Στο 43ο λεπτό, ο παίκτης των φιλοξενούμενων Σκούμας, πήρε καθαρά τη μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή της Ελπίδας, ο Μπαλογιάννης ωστόσο ενώ ήταν μπροστά στη φάση δεν σφύριξε, με τον Σκούμα να συνεχίζει την προσπάθεια του και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με όμορφο τελείωμα. Μια απόφαση του διαιτητή που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους, με τον διαιτητή να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον βοηθό προπονητή της Ελπίδας Κώστα Αρνόκουρο.

Στην πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου μέρους, ο Λάνη εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Κουνάδης βρέθηκε μόνος του στη μικρή περιοχή αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές πολλές μεγάλες φάσεις, αλλά είχε δυνατά μαρκαρίσματα και πάθος από όλους τους ποδοσφαιριστές. Στο 80′, ο παίκτης της Ελπίδας, Λάνη ζήτησε φάουλ μπροστά στον επόπτη Καφρίτσα, ο οποίος δεν το υπέδειξε και στη συνέχεια ο διαιτητής Μπαλογιάννης έδειξε την απευθείας κόκκινη στον παίκτη της Ελπίδας για έντονη διαμαρτυρία.

Αξίζει να κρατήσουμε την πολύ καλή εικόνα που έδειξε η νεανική ομάδα της Ελπίδας κόντρα σε έναν ανώτερο και πιο έμπειρο αντίπαλο, ενώ ο Ερμής Κασνέτσι που είναι γεννημένος το 2007 και έκανε σήμερα μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο 75ο λεπτό, όντας ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία της ομάδας των Αγίων Αναργύρων. Την πρώτη του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε και ο Τσιαμπόκαλος που είναι γεννημένος το 2006.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Κίτσος, Ντάλλας (80′ Μάρκου), Κουνάδης, Παππάς, Λάνη, Ζενουνλλάρι (62′ Τσίτος), Λυμπερόπουλος, Ροκανάς, Πάσχος (75′ Τσιαμπόκαλος), Κασνέτσι

Χολαργός: Μολφέσης, Τσαγκάρης, Γαλάτης, Μιχελής, Βλασσόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κομνηνός (80′ Μυλωνάς), Μπαλαχτσής (80′ Ματαλιωτάκης), Κετσετζόγλου (89′ Αλεξανδρόπουλος), Ξύδης (46′ Πιπεράς), Σκούμας