Connect with us

3ος Όμιλος

Ετοιμάζουν γιορτή στο Λουτράκι

Published

on

Πραγματοποιώντας μια ακόμη σπουδαία χρονιά και σε …πείσμα όλων των δυσκολιών που αντιμετώπισε στην πορεία της, η ομάδα μας αποχαιρετά το Θώδειο και τους φίλους της την προσεχή Κυριακή με μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή.

Οι οράνιε αγωνίζονται για τελευταία φορά φέτος εντός έδρας αντιμετωπίζοντας στο πλαίσιο της 25ης (προτελευταίας) αγωνιστικής του Πρωταθλήματος την πρωτοπόρο και υποψήφια Πρωταθλήτρια ομάδα της Α.Ε Σπάρτης.

Οι άνθρωποι των οράνιε από την αρχή της εβδομάδας  δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε λειτουργικά θέματα για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία του αγώνα, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το Θώδειο θα κατακλυστεί την Κυριακή από χιλιάδες φιλάθλους.

Ήδη έχουν υπάρξει επαφές με το Αστυνομικό τμήμα της πόλης και μετά από σχετική πρόταση της ομάδας μας, θα παραχωρηθεί στους φιλοξενούμενους φίλους της Σπάρτης ολόκληρη η ανατολική κερκίδα του γηπέδου (χωρητικότητας 3100 θεατών καθήμενων και 600 ορθίων). Οι φίλοι των οράνιε θα καθήσουν στη δυτική (παλαιά) κερκίδα του γηπέδου.

Απομένουν κάποιες μικρές τεχνικές λεπτομέρειες (π.χ. αν θα λειτουργήσουν ένα ή δύο εκδοτήρια εισιτηρίων κ.α), οι οποίες θα ρυθμιστούν έως την Παρασκευή.

Βασικός στόχος ανθρώπων του Α.Ο Λουτράκι είναι να διοργανωθεί μια μεγάλη, όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή και να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταλαιπωρία των πολυάριθμων φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Η βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης, η μέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα (Κυριακή 17:00) είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει μια «γλυκιά» αναστάτωση και στην ίδια την πόλη του Λουτρακίου, αφού πολλοί από τους φιλοξενούμενους φιλάθλους θα επιδιώξουν να συνδυάσουν εκδρομή και ποδόσφαιρο και θα βρεθούν στην πόλη μας από το πρωί της Κυριακής.

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον:

H ομάδα μας  μετά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία πριν μερικές αγωνιστικές κυνηγάει πλέον μια θέση στην πεντάδα της τελικής κατάταξης. Κάτι που έχασε πέρσι στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμών και τιμωριών βασικών της ποδοσφαιριστών που αντιμετώπισε. Μεγάλος αντίπαλος στην προσπάθεια αυτή είναι ο εξαιρετικός φέτος Π.Α.Ο Βάρδας, τον οποίο οι οράνιε αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας. Μετά την περσινή 8η θέση στο Πρωτάθλημα, μια καλύτερη βαθμολογική θέση φέτος θα αποτελεί την καλύτερη αγωνιστική επίδοση στην ιστορία του συλλόγου.

Για την Α.Ε Σπάρτης τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Οι Λάκωνες προπορεύορονται του Παναργειακού με 6 βαθμούς, έχουν μπροστά τους δύο εκτός έδρας αγώνες (Λουτράκι και Παναργειακό)  και αναζητούν ένα μόλις βαθμό που θα τους δώσει τον τίτλο και το εισιτήριο για τη Football League.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply