Connect with us

stoplekto

Ετοιμη για το όνειρο η Εθνική ομάδα Κωφών

Published

on

Ετοιμη να πετύχει τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία της έδειξε η Εθνική Ομάδα Κωφών…

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών (Deaflympics) αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Ν.Ερυθραίας τον ΑΟ Ιλίου και επικράτησε με 3-0, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση. Τα τέρματα σημείωσαν οι Διονυσάτος, Μικελάτος και Δουγέκος.

Αξίζουν πολλά μπράβο και στον σύλλογο του ΑΟ Ιλίου που παρά τις δυσκολίες της εποχής διέθεσε την ομάδα για αυτό το παιχνίδι για να βοηθήσει την Εθνική.

ΕΘΝΙΚΗ ΚΩΦΩΝ: Πάπας, Μπάλας, Ριγανιάς, Δουγιέκος, Τσιάνος, Μικελάτος, Διονυσάτος , Καράμπελας, Καραπιπέρης, Σκέμπι, Δημάκος.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και όλοι οι υπόλοιποι παίχτες.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ:Καραγιώργης, Λαγός, Λεγάτος,Λάχας, Ζορμπάς, Τζανετόπουλος, Μίλε, Μπαντές, Σκαμάνης, Ράπτης, Βλάχος.
Αγωνίστηκαν και οι Μπακλ;eσης, Γαλιάς, Λαμπίρης, Λέκα, Σαμετάι, Λύρος, Κωστής, Τσιμπλάκος, Τζώκας, Κατσαρός, Νάτσης.

Η Εθνική ομάδα αναχωρεί σήμερα για τη Ρωσία, όπου το Σάββατο στις 14:οο θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας για τα προκριματικά των Deaflympics. Στον όμιλο μετέχει και η ομάδα της Μεγάλης Βρεττανίας, με τον πρώτο να προκρίνεται απευθείας στα τελικά που θα γίνουν το Μάιο στη Βραζιλία, ενώ ο 2ος θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω μπαράζ. Η ιστοσελίδα μας stoplekto.gr θα είναι κοντά σε όλη αυτή την προσπάθεια, με την ευχή η Εθνική ομάδα να τα καταφέρει και να βρεθεί τον Μάιο στη Βραζιλία.

Μετά τη λήξη του χτεσινού φιλικού ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής, ο Δημήτρης Καράμπελας μίλησε στο stoplekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

Μετά από περίπου 2 χρόνια μια πολύ καλή παρέα και ομάδα ξαναβρεθήκαμε με ένα νέο στόχο! Πριν 2 χρόνια στο πανευρωπαϊκό στην Κρήτη πήραμε την 3η θέση! Ήταν μια επιτυχία για την Ελλάδα και είμαστε πολύ τυχεροί που το ζήσαμε! Τώρα ήρθε η ώρα για τον πρώτο προκριματικό αγώνα για την μεγαλύτερη διοργάνωση που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής! Τον ερχόμενο Μάιο στο Caxias της Βραζιλίας έχει τους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών! Ο στόχος μας είναι να πάει και η εθνική μας ομάδα ξεκινώντας από το ματς της Ρωσίας! Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς την Ελλάδα σε οποιαδήποτε διοργάνωση! Ευχόμαστε να γυρίσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα!