Connect with us

6ος Όμιλος

Ετοιμοι για Διαγόρα το Κερατσίνι

Published

on

Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Κερατσινιου για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Διαγόρα στη Ρόδο. 

Με τον Βασίλη Σπάθα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής και να έχει  στη διάθεση του ,όλους τους διαθέσιμους παίκτες πλήν του τραυματία Καρέλη.

Για την αναμέτρηση της Ρόδου  μίλησαν στο επίσημο σαιτ της ομάδας, ο άμεσος συνεργάτης του κου Σπάθα , Πέτρος Βοιδονικόλας και ο ποδοσφαιριστής ,Λόνι Σκεντεράι.

Πέτρος Βοιδονικόλας: Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για εμάς που έρχεται μετά το ρεπό που είχαμε. Είχαμε την ευκαιρία για να ανασυνταχτούμε μετά τις σερί αναμετρήσεις , δουλέψαμε αρκετά σε πολλά πράγματα και έχουμε “διαβάσει” τον αντίπαλο μας που είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα .Το έχουμε ξαναπεί άλλωστε. Ετσι ,όπως είναι το Πρωτάθλημα δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας βαθμών.

Λόνι Σκεντεράι: Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας, όμως εμείς σε κάθε αγώνα θέλουμε τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε καλή ψυχολογία και μακάρι όλα να πάνε καλά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply