Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ετσι ολοκληρώθηκαν 1ος και 3ος όμιλος στην Β’ ΕΠΣΑ….

Published

on

Με δραματικό φινάλε ολοκληρώθηκαν σήμερα 1ος και 3ος όμιλος, με τις εκκρεμότητες πάντως να παραμένουν…

Ας δούμε τι έγινε…

1ος όμιλος

Η Δόξα Βύρωνος είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου, αφού επικράτησε πολύ εύκολα εκτός έδρας επί του Ηρακλή Περιστερίου με 3-0 και τερμάτισε στη 2η θέση. Ετσι η νίκη του ΑΟ Ιλίου επί του Ιπποκράτη με 4-1 αποδείχθηκε χωρίς αντίκρισμα…

Αντίθετα, δραματικό ήταν το φινάλε στο κομμάτι του υποβιβασμού. Η ΑΕ Μεταμόρφωσης δέχτηκε γκολ στο 90+5′ από την πρωταθλήτρια Αθηναΐδα και ισοφαρίστηκε σε 2-2, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Γ’ κατηγορία. Η Ιεράπολη έμεινε στο 0-0 με την Κοψαχείλα, και τερμάτισε 10η, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί στα μπαράζ παραμονής, ενώ η Κοψαχείλα σώθηκε.

Σε αδιάφορο ματς, ο Αστέρας Ζωγράφου νίκησε τον Ορφέα Αιγάλεω με 3-1.

3ος όμιλος

Θρίλερ και εδώ στο φινάλε στη μάχη της παραμονής, αφού η κορυφή είχε ξεκαθαρίσει, με τον Κένταυρο Βριλησσίων να παίρνει την άνοδο και τον Φοίνικα να πηγαίνει στα μπαράζ ανόδου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Αλσούπολη ισοφάρισε το Παγκράτι εκτός έδρας σε 1-1. Ετσι, το Παγκράτι υποβιβάστηκε στην Γ’ κατηγορία, ενώ η Αλσούπολη ισοβάθμισε με τον Πανιώνιο Καισαριανής που νίκησε τη Λαύρα Αργυρούπολης 1-0. Αυτό σημαίνει ότι Πανιώνιος Καισαριανής και Αλσούπολη (0-0 και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια) θα αναμετρηθούν σε νέο αγώνα μπαράζ μεταξύ τους, με τον νικητή να παραμένει στην κατηγορία και τον ηττημένο να πηγαίνει στα μπαράζ παραμονής.

Στα υπόλοιπα αδιάφορα ματς, ο Κένταυρος νίκησε εκτός έδρας την Κηπούπολη με 2-0 σε ένα παιχνίδι που τιμήθηκε ο Γιώργος Παούρης για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Ο Παπάγος νίκησε με 4-1 τους Λύκους Χαϊδαρίου, και ο Αστέρας Εξαρχείων με 3-0 εκτός έδρας τα Πετράλωνα.

Αύριο θα παίξουν Τριφυλλιακός- Φοίνικας Περιστερίου.