Connect with us

Uncategorized

Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου – Παναργειακός 2-2

Published

on

Το νικηφόρο σερί του Παναργειακού σταμάτησε χθες στην Εύβοια καθώς οι «λύκοι» έμειναν στο ισόπαλο 2-2 με τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο α’ μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 36′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατίλα. Αυτό το τέρμα αφύπνισε τους παίκτες του Γιάννη Δουβικά οι οποίοι στο β’ μέρος βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα τους. Στο 71′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αγγελόπουλος ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλιακούδη ωστόσο δεν πτοήθηκε, τουναντίον, σημείωσε και δεύτερο τέρμα στο 78′ με τον Τσιτλακίδη. Η ομάδα του Άργους όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να σώσει την παρτίδα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Κουτσοδήμο να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης (Αθηνών)

 

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Δημήτρης Καλιακούδης): Γιάνναλος, Κολιόπουλος Κ., Τσιτλακίδης, Αυλωνίτης, Πατίλας, Ρωμανός, Κολιόπουλος Β., Κούτρας, Χαλιώτης (76′ Μήτρου), Μπασούκος, Τριανταφύλλου

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Παλιγγίνης, Ζίου (81′ Νότης), Φλώρος (52 Καστρίτης), Ταμπάκης, Μπόμπος, Κουτσοδήμος, Αγγελόπουλος, Παπαϊωάννου, Ισούφι, Καραγκούνης, Κάπλατζης (46′ Τριμπόνιας)

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply