Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ευκαιρίες στα νέα παιδιά η ΑΕ Χαλανδρίου

Published

on

Το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η ΑΕ Χαλανδρίου…

Η ΑΕ Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας της συμμετέχουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

 

Ο επί χρόνια διευθυντής της Ακαδημίας κ. Παναγιώτης Κορωναίος, προέβη στην εξής δήλωση: «Σήμερα για όλους εμάς που τα τελευταία χρόνια δουλεύουμε για την Ακαδημία της ΑΕΧ είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα. Αυτό που είδαμε σήμερα στο γήπεδο, στην 1η μέρα της προετοιμασίας, είναι αποτέλεσμα δουλειάς ετών. Το να βλέπουμε παιδιά από την Ακαδημία να συμμετέχουν ουσιαστικά και όχι σε ρόλο κομπάρσου, στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και πολλά από αυτά να θέτουν υποψηφιότητα ακόμα και για την 11αδα, είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για τον σύλλογο. Για μας, το πλάνο δεν ήταν μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η συνέχεια του συλλόγου, στηριζόμενου στα δικά του πόδια. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Αλέξη Θανασά που στήριξε με την ψυχή του αυτό το πλάνο και έδωσε προτεραιότητα στη στήριξη των παιδιών της Ακαδημίας. Ακολούθως, θέλω να ευχαριστήσω τον Σταύρο Αμανατίδη , που είτε από τη θέση του προπονητή της Ακαδημίας είτε του Τεχνικού Διευθυντή , δούλεψε αυτά τα παιδιά, τα βελτίωσε και τα προετοίμασε για αυτή τη μέρα και τώρα από τη θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας, είναι ο ιδανικότερος για την επιτυχή μετάβασή τους από τις υποδομές σε αντρικό επίπεδο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση της ΑΕΧ για την στήριξη της Ακαδημίας. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους».

 

Για την ιστορία, στην προετοιμασία της ΑΕΧ φέτος θα συμμετέχουν οι : Νίκος Κανελλόπουλος, Γιώργος Κοντοές (γεν. 2004), Στράτος Τσιρβούλης, Δημήτρης Κορωναίος, Πάρης Ζαρούχλας, Ηρακλής Διακουμόπουλος, Παναγιώτης Νεφρός, Νίκος Τζήμας (γεν.2005), Στέλιος Σπηλιωτάκης, Αλέξανδρος Καμπιώνης, Παναγιώτης Γυφτάκης, Κώστας Κασμιρογλου, Παναγιώτης Κεχρής (γεν. 2006) & Γιώργος Λουκάκης (γεν. 2007), οι περισσότεροι εκ των οποίων στελέχωσαν πέρσι τις Μικτές Ομάδες της Αθήνας.