Connect with us

8ος Όμιλος

Ευχάριστη έκπληξη ο Αριστείδης Πιτέλης

Published

on

Στο τελείωμα της φετινής σεζόν, ο Αριστείδης Πιτέλης αποτελεί για ακόμη μια φορά ευχάριστη έκπληξη για τον προπονητή και την ομάδα του, τον Μανδραϊκό.

Μετά από μια σειρά εξαιρετικών συμμετοχών στο πρωτάθλημα της Football League II, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον σύλλογο, τους συμπαίκτες και τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρώην παίκτη του Ατρομήτου.

Γεμάτος εμπειρία από το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League II στο οποίο συμμετέχουν και παίκτες με συμμετοχές στη Super League, ο Αριστείδης Πιτέλης αποτελεί πρότυπο και έμπνευση για τα παιδιά της ηλικίας του που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο 16χρονος μαθητής της 2ας Λυκείου με υψηλούς στόχους και εξαιρετική απόδοση στα μαθήματα, δεν ξεχνά την αγάπη του στο ποδόσφαιρο και τις υποχρεώσεις του στον Μανδραϊκό.

Αποδεικνύει διαρκώς ότι με την κατάλληλη προσήλωση τα πάντα είναι εφικτά και ευχαριστεί τους προπονητές του κ. Σπάθα ο οποίος του έδωσε την πρώτη συμμετοχή, τους κ. Μπότση (Προπονητής) για την εμπιστοσύνη και την ορθή προπονητική του υποστήριξη στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, τον Γυμναστή κ. Ευαγγέλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Μανδραϊκού, κ. Παπαδάκη.